You are currently viewing Östgötaambassadörer 2017
Östgötaambassadörer 2017. Foto: Kristina Franzén

Östgötaambassadörer 2017

Östgötaambassadörer 2017

 Inför dagen fick 130 personer inom besöksnäringen i Östergötland nominera en person eller en organisation som de ansåg vara en riktigt bra ambassadör för Östergötland. Personen eller organisationen skulle visa ett genuint intresse för Östergötland och vara goda föredömen när det kommer till att representera Östergötland både i och utanför Sveriges gränser. På plats under dagen fanns alla ambassadörer som mottog diplom för sitt engagemang.  Peter Johansson skickade en videohälsning och tackade för titeln.

 Tillväxt Motala

Tillväxt Motala, för sitt engagemang för Motala och för deras strategiska val att använda Östergötland i sitt varumärke, Motala – Östergötlands sjöstad, och på sätt stärka både kommun och destination.

 Peter Johansson

Peter Johansson anordnar små och stora event både i Östergötland och runt om i Sverige. Peter är stolt över och talar väl om sitt Östergötland och använder gärna sin östgötska dialekt i sina framträdanden.

Thomas och Helene Schwenke

Thomas och Helene Schwenke, Väderstad Centralkrog och konditori. För deras fantastiska insats att sätta en liten östgötaort på kartan genom gott värdskap, mat och bakverk.

 Louise Alenbrand Ridderström

Louise Alenbrand Ridderström, för hennes brinnande engagemang att lyfta maten i Östergötland genom ett nära samarbete med politik, näringsliv och entreprenörer.

Veronica Eriksson

Veronica Eriksson, ansiktet utåt för Rimforsa Strand. Med sin professionalism och optimism ses hon som en förebild inom branschen och bidrar till samverkan och Östergötlands utveckling.

 P-G Andersson (Övralid och Vadstenagymnasiet)

P-G Andersson håller historien om Östergötland levande genom att på ett entusiasmerande sätt fängsla lyssnare i alla åldrar med sin berättarkonst och humor.

Källa: www.regionostergotland.se

 Foto: Kristina Franzén