Nytt samarbete mellan LHC, Intersport och CCM Hockey
Intersport

Nytt samarbete mellan LHC, Intersport och CCM Hockey

LHC har inte bara ett etablerat A-lag i SHL utan driver även en breddverksamhet med ca 700 spelande hockeyungdomar. Verksamheten ställer krav på professionella samarbetspartners som har en anda av tävlingsinstinkt för att tillsammans få dela glädjen av att lyckas.

– En stor förening med så många olika behov inom material- och utrustningsdelen behöver starka partners med både god kunskap och högsta kvalitet i alla led från design och produktion till leverans. Därtill stor kompetens och erfarenhet inom souvenirområdet som också är en viktig del för en SHL-klubb. Vi i LHC känner verkligen att vi har fått det bästa ur alla delar tillsammans med Intersport och CCM Hockey för hela vår verksamhet, säger LHC:s klubbdirektör Anders Mäki.

För Intersport finns det många fördelar med samarbetet, något som Anders Glemsjö, delägare i Intersport Linköping, vittnar om:

– Vi är mycket glada och stolta över att vi nu inlett ett spännande samarbete med LHC. Samarbetet är viktigt för Intersport, både lokalt i Östergötland men även nationellt. Vi vill vara sportbutiker med stark lokal anknytning och ett brinnande engagemang. En stor satsning på hockey tillsammans med ett av Sveriges bästa hockeylag, som betyder så mycket för Linköping gör att det känns helt rätt.

För CCM Hockey är partnerskapet en självklarhet i strävan att utveckla sporten:

– För oss på CCM Hockey ser vi det som en självklarhet att vara en partner till ett av Sveriges bästa hockeylag och är mycken nöjda med det nya avtalet. Vi söker efter partners som förstår vikten av att göra sporten tillgänglig för fler utövare. LHC satsning på både elit och bredd är ett mycket gott exempel på detta, säger Robert Zaring Marketing Director CCM Hockey

 

Källa: www.intersport.se