You are currently viewing Nytt co-working space med fokus på högteknologi
Nytt co-working space med fokus på högteknologi

Nytt co-working space med fokus på högteknologi

Linköping expanderar och utvecklas i allt snabbare takt. Det är en mycket bra plats att vara verksam på, både för små och stora företag. Därför öppnar Lars-Åke Ohlén Tech-labs, ett nytt co-working space med moderna och inspirerande lokaler där man kan hyra sin arbetsplats.

Tech-labs kommer ligga på Gamla Tanneforsvägen 18, mitt i det nya kontorsklustret som växer fram. Där finns närheten till Linköpings centrum och tåg- och bussförbindelser, men också till Saab, NAF och Linköping City Airport.

Målet är främst att hyra ut till personer med innovationskraft, verksamma inom högteknologiområdet. Det kommer ge hyresgästerna möjlighet att etablera nya kontakter och utbyta kunskaper och erfarenheter.

– Vi ser fram emot att möta nya intressanta hyresgäster som kan inspirera oss som redan finns i lokalerna. Min förhoppning är att även vi kan inspirera dem att förvekliga sina idéer och utveckla sin verksamhet menar företagaren och hyresvärden Lars-Åke Ohlén, VD och grundare av Fuzzy Logic och AudioGraph AB.

Källa: www.tech-labs.se