Ny restaurang på Garnisonen i Linköping

Ny restaurang på Garnisonen

– Vi har under en längre tid letat efter en lämplig lokal för att etablera oss i Linköping. Vi är väldigt nöjda över att nu ha hittat en unik lokal i ett attraktivt och expansivt område med ett strakt kundunderlag. Det känns jättespännande att vi nu kan börja jobba tillsammans med Intea för att kunna slå upp portarna i augusti, säger Thomas Hallgren, ägare och grundare av Östgöta Kök.

Den nya restaurangen skapas i delar av de lokaler som tidigare inhyst restaurang Brigaden. Omfattande förändringar kommer att göras. Man skapar bland annat en ny attraktiv restaurangdel med ca 250 sittplatser och ett modernt, miljöanpassat restaurangkök. I anslutning till restaurangen byggs nya konferens- och evenemangslokaler på ca 400 kvadratmeter. Som en del av ombyggnationen tillskapas 600 kvm ny kontorsyta för annan verksamhet.

– Detta är en efterlängtad och välbehövlig satsning som vi nu gör med Östgöta Kök, där vi tillsammans skapar riktigt bra restaurangservice åt alla som arbetar och besöker Garnisonsområdet. Östgöta Kök är välkända för sin mat och sina matkoncept och vi ser fram emot att får jobba tillsammans med dem i deras etablering i Linköping, säger Johan Elwing, platschef för Intea i Linköping.

Källa: www.intea.se