Nu växer Linkura ytterligare
Johan Gunnarsson Linkura. Foto: Kristin Carlén

Nu växer Linkura ytterligare

Linkura har tagit fram ett unikt livsstilsprogram som är anpassat efter medarbetarnas behov med en kombination av teknik och coaching.

– Vårt livsstilsprogram är en unik och mätbar process som hjälper medarbetarna på företaget att ha koll på sin hälsa, vi har gjort hälsan mätbar, säger VD Johan Gunnarsson från Linkura.

Att företag värnar om sin personals hälsa och att de vill att sina medarbetarna ska trivas på jobbet är en av anledningarna till att Linkura behövs och att det gått så bra för företaget.

– Medarbetarna är den viktigaste resurs som företaget har och att vi presterar bättre när vi mår bra är en självklarhet. Trots detta växer den psykiska ohälsan och stressproblemen, säger Johan. Än så länge har vi inte riktigt vetat vad som gjort att vi mått dåligt och hur vi ska lösa situationen, men det är det som vårt livsstilsprogram kan mäta och hjälpa till med nu, fortsätter han.

Linkura har fått bra respons på sina tjänster och har vuxit snabbt sedan starten för över två år sedan. Nu tar de nästa steg genom investeringar från East Sweden Tillväxtkapital.

– Två nya investerare går in i bolaget och genom denna investering kan bolaget stärka upp på säljsidan, utveckla sitt verktyg och ta nästa steg i utvecklingen, säger Lena Lyckenvik från East Sweden Tillväxtkapital.

En av investerarna är före detta NHL-proffset Mattias Weinhandl.

–Jag kom i kontakt med bolaget genom inkubatorn Lead och investerarnätverket East Sweden Tillväxtkapital. Jag tycker att det är en väldigt spännande affärsidé och väldigt intressanta människor, säger Mattias Weinhandl.

 

Källa: www.lead.se

Foto: Kristin Carlén

 

Close Menu
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com