Nu öppnar Resia Linköping
Nu öppnar Resia Linköping. Stefan Graham-Axelson

Nu öppnar Resia Linköping

– Linköping och hela regionen i Östergötland är en strategiskt viktig marknad för oss där vi ser stor potential. Staden växer, och det finns många starka och intressanta företag. För oss är det viktigt att finnas på plats och vara nära våra kunder.  Jag är oerhört glad att ha fått förtroendet att bygga upp vår verksamhet i regionen tillsammans med ett riktigt starkt team, säger Stefan Graham-Axelson, Regional Resebyråchef på Resia i Linköping och Norrköping. Rekrytering av fler medarbetare pågår och kommer att komplettera teamet ytterligare.

Resia Linköping ska ha fokus på affärsresor, konferensresor, möten, event och kongresser med specialister inom respektive område.

– Vi vet att resor och möten spelar en viktig roll i företagens utveckling, men att det också är något som kan kosta på både ekonomiskt och för medarbetarna. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa företag att få ut mesta möjliga av sin investering i resor och möten, säger Monica Hedlöf, Key Account Manager på Resia i Linköping och Norrköping.

Stefan, Monica och Caroline har lång erfarenhet från resebranschen med ett tidigare förflutet på bland annat Resia och nu senast på Lingmerths i Linköping. Nu vill de inspirera Linköpingsborna till bättre affärsresor, konferensresor och möten, med lösningar som innebär det lilla extra för kunden.

Källa: www.resia.se

Close Menu
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com