You are currently viewing NTM Fastigheter AB bygger hotellägenheter tillsammans med Sky Hotel Apartments
NTM Fastigheter AB bygger hotellägenheter tillsammans med Sky Hotel Apartments

NTM Fastigheter AB bygger hotellägenheter tillsammans med Sky Hotel Apartments

NTM Fastigheter AB bygger hotellägenheter tillsammans med Sky Hotel Apartments

Vi är glada över att ha etablerat detta samarbete med Sky Hotel Apartments för att skapa ett alternativ till både hotell och hyreslägenheter i Linköpings innerstad. Hotellägenheterna kompletterar de traditionella hyreslägenheter som vi också bygger och bidrar till att skapa en dynamisk innerstadsmiljö, säger Jan Eric Johansson, NTM.

Mia Langborg Ziherl, Sky Hotel Apartments ser en stor möjlighet i att expandera i city med den produkt som man redan utvecklat i Tornet.

– Även här kommer hotellägenheterna att vara rymliga, moderna och med fullt kök där våra gäster kan bo en natt, veckor eller månader. Läget på Kungsgatan är mycket attraktivt med närhet till Resecentrum samt allt som innerstaden har att erbjuda. Vi ser det som en stor fördel att vi är med tidigt i byggprocessen tillsammans med NTM för att utveckla ett modernt koncept som ska passa både affärs- och privatresenärer som gästar Linköping, säger Mia Langborg Ziherl.

NTM Fastigheter är ett helägt dotterbolag till NTM AB och ingår i NTM-koncernen. NTM-koncernen är ett av Sveriges ledande medieföretag med starka titlar som Corren, NT, MVT, Västerviks-Tidningen, Upsala Nya Tidning, Enköpings-Posten, Norrbottens-Kuriren, NSD, Gotlands Tidningar och Gotlands Allehanda samt digitala utvecklingsbolaget Teknomedia, eventbolaget Mötesfabriken, Radio&Co, Pressgrannar och NTM Distribution m m.

Sky Hotel Apartments är ett privatägt företag som erbjuder 70 modernt inredda hotellägenheter i Tornet i Linköping utrustade med eget kök. Företaget erbjuder även Town Apartments – fullt möblerade lägenheter i Linköpings city och Sky Meetings – en konferensanläggning belägen på våning 18 och 19 i Tornet. Företagets vision är att gästerna ska kunna känna sig som hemma även när de är ute och reser. Sky Hotel Apartments finns även i Stockholm.

Källa: NTM Fastigheter