You are currently viewing Norrköpingsföretag i samarbete med Facebook
Significant Bit från Norrköping hos Facebook i Oslo

Norrköpingsföretag i samarbete med Facebook

Norrköpingsföretag i samarbete med Facebook. Significant Bits installation var väl integrerad i eventet och en riktig icebreaker för gästerna. Johan André, som äger och driver företaget tillsammans med sin bror Peter Hagström, berättar att uppdraget kom från en norsk byrå.

– Vårt fokus ligger på att göra det vi är riktigt bra på och att samarbeta med andra byråer när det är nödvändigt. Det är fantastiskt att få erbjudandet att arbeta med storkunder som Facebook, det öppnar dörrar för fler samarbeten och det är ett tecken på att vi gör rätt saker.

Significant Bit är ett idédrivet företag som hela tiden utforskar möjligheterna med den senaste tekniken. Företagets huvudsakliga sysselsättning är systemutveckling för interaktiva visualiseringar, webbsystem och applikationer.
– Fokus har alltid varit att göra det vi själva tycker är roligt, oavsett om det gäller ett verksamhetssystem eller en visuell installation. Leklusten genererar drivet som krävs för att leverera – och attrahera – kunder av den dignitet vi har, säger Peter Hagström. Ett av företagets nyligen avslutade projekt är 3D-visualiseringen av Kolmårdens djurpark som lanserades i slutet på maj. En applikation unik i sitt slag – och en del av ett större webbsystem som Signifcant Bit ansvarar för.

Casefilm: https://vimeo.com/168783281

 

Källa: www.nosp.se