Norrköpings Tryckeri och TelloGruppen i Söderköping går samman
Norrköpings Tryckeri och TelloGruppen i Söderköping går samman. Jan Levin och Filip Ringqvist på plats tillsammans på Norrköpings näringslivsgala.

Norrköpings Tryckeri och TelloGruppen i Söderköping går samman

När Jan Levin på Norrköpings Tryckeri började fundera på tryckeriets framtid blev det naturligt att vända sig till TelloGruppen. Sonen Linus hade flyttat med familjen till Stockholm och pendlade ett par dagar i veckan för att jobba i tryckeriet. Jan insåg att det skulle bli svårt att få ihop ekvationen på sikt.

– När tryckerierna nu går samman kan jag börja planera min utfasning med gott samvete. Linus kan börja jobba heltid i Stockholm där TelloGruppen redan har kontor, säger Jan Levin.

– Vi tog kontakt med Filip och Magnus Ringqvist på TelloGruppen eftersom vi vet att maskinparken är en av de modernaste i Norden. En annan anledning var att de ligger i framkant när det gäller miljö och hållbarhet, något som vi också värnar om. Dessutom har våra familjer känt varandra i alla år och TelloGruppen har kommit längre i sin generationsväxling. Deras erfarenheter är värdefulla för oss.

Säljgruppen på Norrköpings Tryckeri med Jan Levin, Linus Levin, Jan Hellström och Jonny Asp, är överens om att det är det bästa för båda företagens framtid.

TelloGruppens tryckeri och huvudkontor ligger i Söderköping och dessutom har företaget säljkontor i Stockholm och Västervik. När företagen nu går samman blir Linus Levin platschef i Stockholm, han slipper pendla och får mer tid för familjen. Norrköpings Tryckeri kommer att finnas kvar i Norrköping med Jan Levin & Co.

– Det här blir en bra lösning för alla parter och vi får ett starkare fäste både i Stockholm och Norrköping konstaterar Filip Ringqvist, VD för TelloGruppen.

Källa: www.tellogruppen.se

Close Menu
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com