Norrköpings kommun deltar i Almedalen
Norrköpings kommun deltar i Almedalen Foto: Region Gotland

Norrköpings kommun deltar i Almedalen

Norrköpings kommun deltar i Almedalen.

Framtiden står i centrum för Norrköpings kommuns deltagande i årets Almedalsvecka. Infrastruktur, arbets- och bostadsmarknad och utbildning är ämnen som kommer att diskuteras och debatteras i olika forum.

– Almedalen är en viktig mötesplats där Norrköpings kommun finns med som en aktiv part. Vi har mycket att dela med oss av i form av erfarenheter och goda exempel, och vi vill ta tillfället i akt att visa vilka tillväxtmöjligheter Norrköping har. Men vi deltar också för lära av andra kommuner och aktörer och knyta viktiga kontakter, säger Kikki Liljeblad (S), ordförande i stadsbyggnadsnämnden.

– Med över 3 700 programpunkter är konkurrensen om uppmärksamhet i Almedalen förstås stenhård. Men med allt som händer i Norrköping och med våra framtidsplaner med bland annat Ostlänken, vet vi att kommunen har en stark röst i mediebruset, säger Louise Flygt, kommunikationsdirektör.

Under veckan finns Norrköpings kommun på Business Arena, som är fastighetsbranschens främsta mötesplats i Almedalen. Förutom dagliga seminarier finns här möjligheter till mingel och bokning av personliga möten i Business Arena Partner Lounge.

Plats: Business Arena, restaurang Supper, Strandgatan 9
Datum: 4-8 juli
Tid: 07.45-17.00

Källa: www.norrkoping.se