Norrköping får en av CLUB XPRS första butiker
clubxprs

Norrköping får en av CLUB XPRS första butiker

Grundare av det nya varumärket CLUB XPRS är Victor Appelqvist som har en gedigen bakgrund i branschen med sitt arbete i det framgångsrika familjeföretaget Gina Tricot.

– Vi ser fram emot att äntligen få lansera CLUB XPRS. Vi är mycket nöjda med både Barkarby och Ingelsta Handelscentrum som våra första etableringar och ser nu fram emot öppningsdagen den 24 mars, säger Victor Appelqvist grundare och vd på CLUB XPRS.

CLUB XPRS vänder sig till hela familjen och kommer att bli en ny svensk lågprisdestination inom mode och hemtextil. Förutom de mycket låga priserna karaktäriseras konceptet av uppdaterade basplagg i många färger. Konceptet särskiljer sig från andra lågprisaktörer genom sin moderna och internationella profil.

– Vi har fått en mycket positiv respons på varumärket och konceptet ifrån marknaden. CLUB XPRS kommer att tillföra något nytt till detaljhandeln och inte minst till Barkarby samt Ingelsta Handelscentrum som utgör de första handelsområdena som får ta del av det nya konceptet, säger Martin Lindgren.

JLL Retail Tenant Representation meddelar även att Sverige kan se fram emot ytterligare etableringar under det kommande året.

källa: www.jllsweden.se