Motala Verkstad Group utser Daniel Ellison till ny vd
Motala Verkstad Group utser Daniel Ellison till ny vd

Motala Verkstad Group utser Daniel Ellison till ny vd

Motala Verkstad Group utser Daniel Ellison till ny vd

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Daniel, som har helt rätt profil och bakgrund för uppdraget. Vår verkstadsgrupp har haft några besvärliga år med vikande affärsvolymer och personalneddragningar. Trots detta har vi valt en offensiv strategi framåt och bland annat tillfört två nya verkstäder för att bredda vårt erbjudande. Daniel kommer med sin bakgrund från Toyota att vidareutveckla MVG och verka för att vi fortsätter leva upp till våra kunders höga krav på kvalitet och leveransprecision, säger Anders Holm, som återgår till rollen som styrelsens ordförande.
Motala Verkstad Group utför kvalificerad maskinbearbetning, svets och montage av stora, tunga komponenter och system. Gruppen levererar komponenter, delsystem och kompletta produkter och lösningar till internationella industriföretag i flera olika branscher.

– Det ska bli mycket intressant och spännande att få leda Motala Verkstad Group framåt. Med sin snart 200-åriga historia så har bolaget en fascinerande bakgrund och vi ska se till att än en gång sätta MVG på industrikartan i Norden, säger Daniel Ellison, tillträdande vd och Koncernchef för Motala Verkstad Group AB.

Källa: www.mvg.se

Close Menu
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com