Motala Verkstad Group satsar på infrastruktur och broar
Motala Verkstad Group satsar på Infrastruktur och Broar för Norra Europa

Motala Verkstad Group satsar på infrastruktur och broar

Nytt jobb.

Johan Stråhlin blir ny affärschef infrastruktur och bro på Motala Verkstad Group

Motala Verkstad Group satsar på infrastruktur och broar för norra Europa. Målet är att bibehålla och stärka den nuvarande positionen om att vara den ledande mekaniska och tekniska producenten av infrastruktur och broar. Som ett första steg rekryteras Johan Stråhlin som affärschef. Johan Stråhlin har en tung och bred tioårig erfarenhet från infrastruktur och broar i Sverige och delar av Norden. Motala Verkstad Group har med sin produktionsenhet Motala Verkstad en över 100 årig erfarenhet av att konstruera, projektera och producera infrastrukturlösningar baserat på mekanik, hydraulik samt styr & reglerteknik. De senaste åren har Motala Verkstad producerat majoriteten av alla nya medelstora och större bromaskinerier på den svenska marknaden.

Mikael Bönnemark, sälj-och marknadschef på Motala Verkstad Group (MVG) uttrycker:

– Det är mycket glädjande att Johan Stråhlin valt att ta rollen som Affärschef och från och med 1 November leda vårt Affärsteam Infrastruktur framåt. Till teamet har vi även stärkt upp med ny offertingenjör.

Nästa steg kommer att bli att utveckla de strategiska allianser för att stärka våra konkurrensfördelar och därmed stärka vår position.

 

Källa: www.mvg.se