MindRoad expanderar och startar kontor i Jönköping
Linköpingsföretaget MindRoad expanderar och startar kontor i Jönköping. Åsa Detterfledt

MindRoad expanderar och startar kontor i Jönköping

Linköpingsföretaget MindRoad expanderar och startar kontor i Jönköping

Den 1/9 flyttar öppnar Linköpingsföretaget MindRoad AB kontor i Jönköpings Science Park. I Jönköping kommer företaget att erbjuda mjukvaruutveckling och utbildningar inom avancerad mjukvaruutveckling. MindRoad utvecklar komplexa IT-system och applikationer åt våra kunder, eller i samarbete med dem i deras projekt. Företaget har också en affärsenhet som arbetat med utveckling av inbyggda system. De anställda är ingenjörer och flera har disputerat eller har annan högre akademiska utbildning.

– MindRoad har som långsiktigt mål att kontinuerligt anställa en person i månaden. Etableringen i Jönköping är en naturlig del för att uppfylla tillväxtmålet eftersom företaget redan har kunder och anställda som är stationerade i Jönköping. Nu fullföljer vi etableringen med att också flytta in i funktionella lokaler i en kreativ miljö i Jönköpings Science Park, säger Åsa Detterfelt, vd för MindRoad.

Platschef och ansvarig för Jönköpingskontoret blir Jonas Karlsson, som redan är stationerad i Jönköping och som jobbar som leveransansvarig åt en av våra kunder där.

Källa: www.mindroad.se