Michael Widén blir vice vd för OnePartnerGroup Östergötland
Michael Widén blir vice vd för OnePartnerGroup Östergötland. Henric Forsman, vd OnePartnerGroup Östergötland tillsammans med Michael Widén, ny vice vd.

Michael Widén blir vice vd för OnePartnerGroup Östergötland

Michael Widén kommer närmst från webbundersöknings- och analysföretaget Webropol Sverige AB där han de drygt två senaste åren varit vd. Webropol jobbar med webbenkätverktyg och analyser inom bland annat HR och just det har Widén fått mersmak för:

– Jag vill jobba med människor vilket gör att det lockar mig att jobba på OnePartnerGroup. Relationsbyggande och nätverkande ligger mig varmt om hjärtat och är något jag brinner för.

Henric Forsman, som är vd för OnePartnerGroup Östergötland, får nu en nära kollega att fortsätta utveckla företaget tillsammans med. Michael Widén kommer primärt att ansvara för Norrköpingskontoret men kommer samtidigt att arbeta med kunder över hela Östergötland samt södra Södermanland.

Michael Widén börjar sin nya tjänst som vice vd den 1 maj och ser fram emot uppdraget:

– Jag har med tiden insett att det är viktigt för mig att få jobba med människor jag tycker om och för mig är Henric Forsman en sådan person. Jag är helt övertygad om att vi kommer att vara starka tillsammans. Vi blir ett härligt team jag, Henric Forsman och den övriga personalen och kommer att kunna fortsätta skapa bra förutsättningar för både nya och gamla kunder.

Genom att knyta Michael Widén till teamet gör man enligt Henric Forsman den redan starka organisationen ännu starkare:

– Jag är oerhört glad att han valt att komma till oss och ser fram emot att göra en fantastisk resa med honom och resten av våra medarbetare. Jag har känt Michael i affärssammanhang länge och det passar perfekt att våra vägar nu går samman. Med Michael Widén i vårt team får vi en ännu starkare organisation.

Källa: www.onepartnergroup.se