Michael Sturehed blir ny marknadschef hos LHC
Michael Sturehed blir ny marknadschef hos LHC

Michael Sturehed blir ny marknadschef hos LHC

Michael Sturehed blir ny marknadschef hos LHC

– Det känns mycket bra att få Michael till LHC, en välkänd profil i Linköpings näringsliv med god känsla för marknadsarbete och dessutom en dokumenterat duktig ledare, säger LHC:s klubbdirektör Anders Mäki.

Sturehed själv kommenterar sitt vägval så här:

– LHC tilldrar sig ett enormt stort intresse lokalt här i Linköping och är dessutom en kraftfull budbärare för staden runt om i Sverige. Det kommer bli mycket spännande och utmanande att vara med och utveckla klubben så att vi kan utmana de allra bästa i Sverige om guldmedaljerna, säger han.

Michael har under många år arbetat inom heminredningsbranschen där han under de senaste fem åren verkat som vd och marknadschef för möbel och heminredningskedjan EM Home Interior AB.

-Att få tillgång till Michaels breda erfarenhet av marknadsfrågor på ett nationellt plan kommer komplettera den plattform som LHC idag byggt upp i och omkring Linköping, avslutar Anders Mäki.

Michaels roll skall inte förväxlas med Fredrik Johnson som är klubbens försäljningschef mot företagsmarknaden. Michaels uppgift blir ett större perspektiv där alla hockeyrelaterade intäkter ingår.

Michael Sturehed tillträder sin tjänst i LHC den första september.

Källa:www.lhc.eu