Maria Wallin – regionchef OST för Unik Resurs
Maria Wallin – regionchef OST för Unik Resurs

Maria Wallin – regionchef OST för Unik Resurs

Nytt jobb.

Maria Wallin är ny regionchef på Unik Resurs med ansvar för Uniks verksamhet i Östergötland, norra Kalmar och Jönköpings län samt de södra delarna av Södermanlands län.

– För mig är det här en riktigt rolig utmaning och samtidigt något som känns helt naturligt, säger Maria och menar att hon, med sitt engagemang i regionens industri och näringsliv, alltid intresserat sig för kompetensförsörjnings- och utvecklingsfrågor. Både hos sina arbetsgivare och i regionen i stort.

Maria kommer senast från en roll som interim produktions-, inköps- och logistikchef på Motala Train och dessförinnan från en lång karriär inom Husqvarna Group, Sandvik och Gusab där hon varit allt från driftsansvarig till investeringsprojektledare, verkstads- och platschef.

– Vi är mycket glada för att få ta del av Marias kompetens och driv. Hennes bakgrund från industrin kommer vi ha god avsättning för, särskilt som Unik valt att satsa på kombinationen av sak- och personkunskap – dvs vi strävar efter att alltid förstå såväl våra kunders verksamhet som att vara ledande inom att matcha behov med person, säger Peter Undén, VD Unik Resurs.

Unik har en bred kundbas med omkring 60% av affärerna i det privata näringslivet och industrin och 40% inom offentlig förvaltning. En nyckel till vår fina utveckling har varit ett fokus på att alltid bli bättre avseende våra strukturerade arbetssätt och processer samt visa på mod och nytänk i vår strävan att på ett inkluderande vis finna och utveckla potential.

– Jag tilltalas av att Unik kommit så långt när det gäller kvalitetssäkring och personbedömning inom konsultbranschen. Här har jag själv i mina tidigare roller efterfrågat detta och får nu möjligheten att själv vara med och utveckla vidare säger Maria som precis avslutat sin första vecka hos Unik.

Sitter du själv med behovet att lösa en knivig situation eller bara vill ta chansen att träffa Maria så tveka inte att höra av dig till Unik! Vår erfarenhet är att bara själva mötet i person brukar landa i en värdefull konsultativ diskussion – vikten av att kunna kombinera sak- och personkunskap kan inte överskattas!

 

Källa: www.unikresurs.se