You are currently viewing Lundbergs Fastigheter har återigen Sveriges nöjdaste hyresgäster
Lundbergs Fastigheter har återigen Sveriges nöjdaste hyresgäster

Lundbergs Fastigheter har återigen Sveriges nöjdaste hyresgäster

Under torsdagskvällen tilldelades Lundbergs Fastigheter fastighetsbranschens prestigefyllda pris Kundkristallen i hela tre kategorier: Högsta serviceindex, Högsta profil och Högsta produktindex. Kundkristallen delas ut av undersökningsföretaget AktivBo till de fastighetsbolag som fått högst betyg av sina hyresgäster i den väletablerade kundundersökningen som berör områdena service, produkt och varumärke.

– Jag är så glad och stolt över att vi tilldelats Kundkristallen igen och väldigt imponerad av vår bostadsförvaltnings målmedvetna arbete. Att våra hyresgäster år efter år ger oss så fina betyg kommer inte av sig självt, det är resultatet av alla medarbetares stora engagemang och ansträngningar. Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker, säger Louise Lindh, VD Lundbergs Fastigheter.

Kundkristallen delas ut vid Benchmark Event som arrangeras av AktivBo. Vid evenemanget uppmärksammas de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag som via en årlig kundundersökning har utsetts till de bästa hyresvärdarna av sina hyresgäster. Lundbergs Fastigheter fick för fjärde året i rad ta emot Kundkristallen i kategorierna Högsta serviceindex (4 000-10 999+ lägenheter) och Högsta profil (4 000+ lägenheter). Bolaget fick även en tredje Kundkristall kategorin Högsta produktindex (4 000+ lägenheter).

– Att vinna Kundkristallen känns verkligen ärofyllt och speciellt eftersom det är hyresgästerna själva som betygsatt oss. Vi är otroligt tacksamma för de svar och den feedback vi får i AktivBo-undersökningen och vi använder resultatet på ett strukturerat sätt för att utveckla och förbättra oss. Jag vill verkligen gratulera och hylla våra medarbetare som gör ett fantastiskt jobb varje dag, säger Peter Lundgren, regionchef Väst och ansvarig för AktivBo på Lundbergs Fastigheter.

Även Stångåstaden fick pris i kategorin Högsta serviceindex – bostäder  11000+, samt Högsta serviceindex lokaler 300+. Och i priset för bästa nyproduktion finns Åhlin & Ekeroth med i Hemstadens produktion Iterationen 7 i Vallastaden.

Källa: www.aktivbo.se

Foto: Aktivbo