You are currently viewing Linn Lichtermann ny Community Manager i Ebbepark
Linn Lichtermann ny Community Manager i Ebbepark Fotograf: Hejdlösa bilder

Linn Lichtermann ny Community Manager i Ebbepark

I april började Linn Lichtermann sin nya roll som Community Manager för stadsdelen Ebbepark. Hon kommer närmast från Saab, som ansvarig för de regionala samhällskontakterna. I Ebbepark ska hon fortsätta att utveckla det inkluderande community som stadsdelen präglas av redan idag, och som bygger på värdeorden Dare, Care, Share.

– Det känns fantastiskt roligt att äntligen vara här. Ebbepark är unikt. Här har värderingar, kultur och människors behov legat till grund för planeringen och platsens utformning. Det gör att de mjuka värdena blir en naturlig del i stadsdelens karaktär och atmosfär, och att byggnadernas arkitektur, utformning och innehåll blir en förlängning av detta, säger Linn Lichtermann, ny Community Manager för Ebbepark på Sankt Kors. Här vågar man tänka nytt och experimentera för att på kreativa sätt skapa en miljö som möter både dagens och framtidens behov och livsstil. Nu ser jag fram emot att lära känna alla de människor som redan i dag finns i Ebbepark och att tillsammans med dem utveckla communityt vidare.

Ska bidra till tillväxt och utveckling

Ebbepark ligger strategiskt nära city, universitetet och Linköpings Science Park, och stadsdelen utformas för att boende, företag och besökare ska trivas, inspireras, vara en del av – och tillsammans bygga upp – det gemensamma och inkluderande communityt och atmosfären. En förhoppning är att den dynamiska och framåtlutade stadsdelen ska locka talanger som både professionellt och privat bidrar till att utveckla staden och regionen. Och förhoppningen bygger på undersökningar kring vad människor söker hos en plats.

– Innan byggstarten gjorde vi studier där ett antal oliktänkande personer fick berätta hur de såg att en plats skulle vara utformad i framtiden, baserat på livsstil, behov, värderingar med mera. Resultatet var en levande, dynamisk och hållbar plats, och det skapar vi nu i Ebbepark, berättar Anna-Maria Jakobsson, VD på Sankt Kors. Vi hoppas att det här öppna communityt utvecklas till något unikt och attraktivt och att Ebbepark blir en stadsdel som drar uppmärksamhet till sig och som gör att Linköping känns spännande att flytta till, eller bli kvar i om man till exempel är student. Hon fortsätter.

– Det ska bli jätteroligt att jobba ihop med Linn och se hur hon vill utveckla communityt och Ebbepark. Det ser jag mycket fram emot, säger Anna-Maria Jakobsson.

källa: www.sanktkors.se