Kinnarps Interior miljonsatsar på nytt inredningshus

Kinnarps Interior miljonsatsar på nytt inredningshus

Kinnarps Interior miljonsatsar på nytt inredningshus

– Vi öppnar vår nya utställning i april och det kommer bli något alldeles extra, lovar Hans Peterson, försäljningsansvarig. Det här är en stor satsning från vår sida och vi kommer kunna ge en utställningsupplevelse som inte funnits tidigare i Östergötland. Vi vill skapa en riktigt wow-känsla och lite förändra vad Kinnarps Interior står för. Många tänker i första hand på vår höga kvalitet och ergonomiska fördelar, men vi ligger verkligen i framkant när det gäller design och moderna lösningar också och det får vi nu möjligheten att visa ännu bättre.

Hela lokalen på Gillbergagatan i Linköping renoveras och görs om för att kunna visa framtidens inredningslösningar, bland annat det som kallas aktivitetsbaserat arbetssätt med flexibla kontor som ger effektivare arbete, bättre utnyttjande av lokalytan och bättre ekonomi. Personalen på Kinnarps Interior har fått många frågor från nyfikna kunder och förbipasserande om vad som händer i lokalerna.

– Det är väldigt roligt att så många vill veta vad som händer och att då kunna berätta om vår satsning.

Ombyggnaden sker i två steg där utställningen är klar i april och hela fastigheten med nya kontor och lager står färdig i september.

Källa: www.kinnarpsinterior.se