Jens Spendrup årets talare på fullbokad Motala Expo

Jens Spendrup årets talare på fullbokad Motala Expo

Förutom att Jens Spendrup är född i Motala, är han entreprenör och har drivit företag i nästan 40 år. 1976 utnämndes han till VD för Spendrups, som är ett familjeföretag i fjärde generationen. Den rollen innehade han ända fram till 2011 och sedan dess är han företagets styrelseordförande. Jens Spendrups karriär har i mycket handlat om att utveckla Spendrups till ett av Sveriges största bryggeriföretag. Idag omsätter företaget drygt tre miljarder kronor och har cirka 1 200 anställda.

– Efter förra årets mässa bad vi utställarna om förslag på föreläsare som de skulle vilja se på kommande mässor. Jens Spendrup kom högst upp på listan och därför är det fantastiskt roligt att kunna presentera honom som talare i år, säger Anna Adolfsson, projektledare för Motala Expo.

Motala Expo 2015 genomförs den 13-14 mars och totalt är över 110 företag inbokade. 2014 lockade mässan över 6 000 besökare vilket gör den till regionens största. Fredagen har fokus på B2B och på lördagen hålls dörrarna öppna för allmänheten. Traditionsenligt delas även de prestigefyllda priserna Årets Motalaföretag samt Årets Företagare ut på Motala Expo.

Läs mer om Motala Expo på www.motala.se/expo