You are currently viewing Jennie Flodin är ISTs nya Head of Consulting Services
Jennie Flodin är ISTs nya Head of Consulting Services

Jennie Flodin är ISTs nya Head of Consulting Services

Jennie Flodin är ISTs nya Head of Consulting Services

– Jag ser med stor förväntan fram emot att delta på den förändringsresa som IST har påbörjat. Med över 30 år i branschen har bolaget en unik erfarenhet och kompetens, och jag hoppas att jag med min erfarenhet kommer bidra till att vidare utveckla konsultverksamheten. Att få vara med och skapa en bättre skola för alla känns oerhört inspirerande. Kunderna efterfrågar allt fler av våra tjänster och för att möta behovet behöver vi ligga i framkant med vårt erbjudande, säger Jennie Flodin.

Mångårig erfarenhet
Jennie kommer närmast från rollen som Delivery Manager / Talent Engagement Manager på A Society AB. Hon har mångårig erfarenhet av arbete i ledande positioner med fokus på långsiktiga affärsrelationer. Som Head of Consulting Services på IST AB kommer Jennie att ha det övergripande ansvaret för att utveckla konsultverksamheten och säkerställa en hög kvalitet.

– Jag är väldigt glad över att vi rekryterat Jennie som konsultchef till IST i Linköping. Resan hon har gjort – från uppstart av konsultverksamhet till kompetensmatchning – den imponerar verkligen! Med hennes bakgrund och gedigna erfarenhet kommer vi att stärka upp verksamheten på den svenska marknaden, säger Victoria Hubertsson, Head of Delivery and Services på IST AB.

– Detta blir också ett led i att ytterligare förstärka vår position i Linköping och utöka vår konsultverksamhet till ännu fler orter, vilket tar oss närmare skolor och kommuner. Med Jennies erfarenhet bygger vi framtid i en region som är väldigt intressant för oss.

Förenklar skolvardagen
Konsultverksamheten inom IST AB har omkring 40 medarbetare och består av två delar; Consulting Services och Software Consulting. Flertalet av medarbetarna har en bakgrund från skolvärlden som exempelvis lärare och rektorer.

– Skolan utvecklas i en snabb takt, och IST har både produkterna och kunskapen för att kunna möta behovet från kunderna. Det känns roligt att vara del i satsningen i Linköping och att på nära håll få följa utrullningen av ISTs nya produkter och tjänster, säger Jennie Flodin.

Källa: www.ist.com