You are currently viewing Jaktia öppnar ny konceptbutik i Norrköping
jaktia

Jaktia öppnar ny konceptbutik i Norrköping

Detta blir Östergötlands första Jaktiabutik på 400 m2 med rejäla avdelningar för både jakt, hund, sportfiske och uteliv. Norrköpingsbutiken ägs och drivs av Patrik Petersson som har erfarenhet från både jakt, sportfiske och handel. Patrik som är en hängiven jägare och sportfiskare har rötterna från Söderköpingsområdet.

– Det här känns som en mycket bra lösning, säger Jaktias VD Lars Martinsson. Vi har fått ett mycket bra butiksläge i Norrköping utmed genomfartsleden E22 och är mycket laddade för att kunna ta väl hand om regionens alla jägare, fiskare och kunder som gillar uteliv, menar Lars. Norrköping som är en av de 10 största kommunerna med ca 135 000 invånare är mycket viktig för oss. I regionen finns ett stort jaktintresse som länge väntat på att vi skall öppna här.

Jaktia visar sedan några år tillbaka upp en starkt växande distribution genom nya butiker runt om i landet.

– Det känns mycket bra att vi nu även är representerade i Östergötland. Vårt nära samarbete med de mest erkända varumärkena, vår långa erfarenhet, vår kunskap och service via butikerna är kärnan i vår verksamhet, menar Lars.

– Förutom jakt, fiske och uteliv kommer vi även att erbjuda jakt och fiskeresor, vapenreparationer samt intensivkurser i Jägarexamen. Vi kommer också att satsa mycket på aktiviteter och kundevenemang och vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder, avslutar Patrik Petersson.

Jaktia är Sveriges största jakt/sportfiskekedja med ett 35-tal butiker över hela landet.

Källa: www.jaktia.se