You are currently viewing Identx blir del av H&H Group
Identx blir del av H&H Group

Identx blir del av H&H Group

H&H Group köper Identx

– Att bli en del av H&H Group känns roligt och spännande på många sätt. Dels kan vi nu stärka vårt erbjudande inom flera discipliner till våra uppdragsgivare, dels ger det Identx och våra medarbetare en stor möjlighet till utveckling, säger Karin Ljungmark-Malmström som fortsätter som vd för Identx.

Förvärvet av Identx stärker och kompletterar gruppens kunderbjudande bland annat inom offentlig sektor, varumärkespositionering och analys.

– Vi har lärt känna Identx som ett mycket välskött bolag med genuint kompetenta medarbetare och starka kundrelationer. Företagets imponerande utveckling sedan starten är ett tydligt kvitto på att Identx skapar värde för sina uppdragsgivare. Vi ser nu fram emot att jobba tillsammans för att ytterligare utveckla bolagets ledande ställning i Östergötland, säger Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group.

Entreprenörsandan viktig
Förvärvet innebär att de fyra delägarna i Identx, Karin Ljungmark Malmström, Anna Albinsson, Linda Olofsson och Staffan Emanuelsson säljer sina aktier till H&H Group samtidigt som de investerar tillbaka en del i gruppen.

– Vår idé med H&H Group är att vara långsiktiga och engagerade ägare till framgångsrika kommunikationsföretag. Genom att värna om entreprenörsandan och kulturen ges varje byrå frihet att utvecklas på det sätt som passar bäst. Vi tror på det som det bästa sättet att tillsammans nå en större potential, säger Martin Petersson.

Källa: www.identx.se