Hon ska chefa över Comfort Hotel Norrköping
Hon ska chefa över Comfort Hotel Norrköping. Hanna Forssell gör idag sin första dag som hotelldirektör på Comfort Hotel Norrköping

Hon ska chefa över Comfort Hotel Norrköping

Idag (1 juni) gör Hanna Forssell sin första dag på Norrköpingshotellet.  Hanna kommer närmast från en roll som Sales Manager för Nordic Choice Hotels i Östergötland.

–  Jag har jobbat med försäljning inom koncernen en tid och måste säga att Comfort Hotel alltid har lockat mig extra mycket. Vi är på tå, vi lyssnar på våra gäster och omvärld, vågar testa nytt och vi gör det framgångsrikt. Nu senast tog vi ett stort beslut gällande vårt så kallade plastmissbruk, det gör mig stolt. Nu skall vi jobba vidare framåt och fortsätta sätta både Comfort Hotel och Norrköping på kartan. Och vårt läge i stan sen? Bästa möjliga, kommenterar Hanna Forssell, sprillans ny hotelldirektör på Comfort Hotel Norrköping.

Comfort Hotel Norrköping öppnade i mars 2016 och det hela beskrevs då som en riktig succé.  Hotellet erbjuder 186 hotellrum, gym, bar, frukost och mötesrum.  Hotellet ligger ett stenkast från city med butiker och restauranger, och kastar man stenen åt andra hållet är man på centralstationen med alla möjligheter att ta sig vidare ut i världen.

–  Det var solklart när jag träffade Hanna att hon med sin lokalkännedom i Östergötland, sitt driv, sin passion för business och sin erfarenhet är rätt person för att ta oss vidare och ge Norrköping det lilla extra som bara ett Comfort Hotel kan. Vi är snabbrörliga och i en kraftig expansionsfas. Vi behöver personer som Hanna som vill gasa och ta Comfort till nästa nivå. Sen pratar hon ju klockren östgötska också, bara en sån sak, säger Anna Spjuth, Senior Vice president på Comfort Hotel.

Källa: www.choice.se