You are currently viewing Hållbar kvalitet i alla led
Vi satsar på kvalitet, i alla led av konsumentresan, säger Mathias Ericsson, VD för PPAM Solkraft. Foto: Björn Lisinski.

Hållbar kvalitet i alla led

Mathias Ericsson klev in som VD för PPAM Solkraft i december 2021 – och detta när
solkraft är hetare än någonsin. Mathias kommer tidigare från en VD-tjänst i Modio, som jobbar med säkerhet och uppdateringssystem inom IoT. Mathias har sedan tidigare ett engagemang i PPAM och har suttit med i PPAM:s styrelse sedan 2 år tillbaka.

Branschen växer så att det knakar, många företag som säljer solpaneler har stora problem med leveranser och problem med att hålla kvalitet hela vägen ut till slutkund. Kanske delvis beroende på pandemin, men även för att de inte har relationen med leverantörer som krävs för att det ska rulla på smärtfritt.
Detta är dock inget PPAM Solkraft har problem med.
– Vi satsar på kvalitet, både i hårdvara och teknik, men även bland våra rådgivare, säljare, tekniker, montörer och installatörer.
Det är viktigt att vi kan stå bakom en helhet, i alla led, berättar Mathias.

Detta löser PPAM Solkraft genom att erbjuda egna solpaneler, kvalitets-växelriktare men även genom att deras montörer och elektriker är anställda på företaget och har dess kärnvärden med sig ut till kunden. De har unik erfarenhet och kompetens inom just solenergianläggningar.
Det ger en trygghet för alla inblandade. För den viktigaste: kunden, men även för montören och PPAM Solkraft.
– Att ha rätt individ på rätt plats är viktigt för oss. Vi står inför en expansion och är i behov av fler duktiga montörer och elektriker – som vill jobba med något som verkligen gör skillnad.
Det är en underbar arbetsplats, där vi gör skillnad för varje installerad anläggning, avslutar Mathias.

Källa: PPAM Solkraft