Forsbergs Fritidscenter tar över Bossings Fritidscenter i Linköping

Nu flyttar Forsbergs Fritidscenter hela sin verksamhet från anläggningen i Mantorp till centrala Linköping och tar över både lokaler och verksamhet från anrika Bossings Fritidscenter. Ambitionen är att skapa en av regionens största och mest moderna fullserviceanläggningar för husbilar och husvagnar. Forsbergs Fritidscenter kommer att ta över ansvaret för försäljning och service från Bossings Fritidscenter, där grundaren Bo Karlsson nu går i pension.
Nya Forsbergs Fritidscenter i Linköping förväntas öppna 1 september 2020.

När Forsbergs Fritidscenter tar över verksamheten från Bossings Fritidscenter i Linköping skapas en av mellan-Sveriges största fullserviceanläggningar. Tillsammans med Bossings bilservice, som fortsatt kommer ägas och drivas av Bo Karlsson med familj, kan Forsbergs Fritidscenter erbjuda ett brett utbud av husbilar och husvagnar, bodels-service, tvätt, rekonditionering, försäljning av tillbehör och reservdelar samt motorservice och besiktning.

I och med Forsbergs Fritidscenters övertagande av verksamheten så är det inte bara erbjudandet som blir bättre. Det skapas även ett helt nytt team på anläggningen i Linköping, där medarbetarna från Forsbergs Fritidscenters anläggning i Mantorp och medarbetarna från Bossings Fritidscenter kommer att utgöra en verksamhet.

”Bossings Fritidscenter har servat sina kunder på ett lysande sätt under 30 år, vilket vi ser fram emot att fortsätta göra i vår gemensamma organisation. Med medarbetarna från Bossings Fritidscenter vinner vi ett fantastiskt tillskott till vårt redan starka team från Mantorp. Den samlade erfarenheten och kompetensen hos Forsbergs Fritidscenter Linköping blir minst sagt svårslagen. Anläggningen som ligger centralt i Linköping, ser vi som ett perfekt komplement till våra övriga anläggningar. Nu stärker vi vår position ytterligare på den växande nordiska marknaden”, säger Jonas Karlsson, vd på Forsbergs Fritidscenter.

Bossings Fritidscenters historia sträcker sig mer än 30 år tillbaka i tiden – från starten med Bo ”Bossing” Karlssons enmansverkstad i centrala Linköping, till den moderna fullserviceanläggning i Jägarvallen som finns i dag.

”Jag är väldigt glad över att kunna lämna över mitt livsverk till Forsbergs Fritidscenter, den ledande aktören i vår bransch. Och jag känner mig trygg i att lämna över min fantastiska personal till Forsbergs Fritidscenter. Tillsammans får verksamheten möjlighet att växa ännu mer det känns betryggande med en professionell koncern som backar upp.
Det har varit fantastiska och lärorika år och det känns underbart att dra sig tillbaka när branschen är på sin absoluta topp” säger Bo Karlsson, grundare och vd på Bossings Fritidscenter.

Flytten från Forsbergs Fritidscenter i Mantorp kommer att ske stegvis under hösten 2020. När flytten är klar kommer anläggningen i Mantorp att stängas ned. Servicekunder vid anläggningen i Mantorp kommer att flyttas över till anläggningen i Linköping.

Källa: www.forsbergsfritidscenter.se