You are currently viewing Fergas Group startar upp egen filial  i Brasilien
Fergas Group startar upp egen filial i Brasilien Foto: Björn Lisinski

Fergas Group startar upp egen filial i Brasilien

Fergas South America kommer att vara ett försäljnings- och distributionsföretag baserat i Sao Paolo, Brasilien för att stödja globala och lokala kunder i Brasilien och den större sydamerikanska regionen med Fergasprodukter tillverkade i Fergas anläggningar runt om i världen.

Fergas har haft ett nära samarbete med Kazamax under ett antal år som lokal partner i Brasilien och nu tar man nästa steg för att bilda Fergas Sydamerika. Kazamax har stor erfarenhet av att etablera och utveckla företag i Sydamerika.

– Vi är glada över att kunna lokalisera Fergas Groups närvaro i Sydamerika. Vi ser den här marknaden som ett viktigt tillväxtområde för Fergas och vi har många av våra globala konton på denna kontinent, men vi ser också många möjligheter för oss på de lokala marknaderna, säger Rikard Wallman, VD och koncernchef för Fergas Group.

Fergas Sydamerika kommer att arbeta mycket nära inom Fergas företagsfamiljs globala nätverk för att erbjuda produkter, tjänster och teknisk support i världsklass till kunder i regionen.

– Vi är mycket glada över möjligheten att etablera en Fergasnärvaro i Sydamerika och ser en stor potential för våra fläktprodukter säger Johan Fager, GM Fergas South America.

Källa: www.fergas.com
Foto: Björn Lisinski