Exsitec nominerade för Bästa företagsblogg 2018
Exsitec nominerade för Bästa företagsblogg 2018

Exsitec nominerade för Bästa företagsblogg 2018

I månaden stod det klart att det Linköpingsgrundade företaget Exsitec expanderar till Danmark och priset som årets tillväxtföretag 2018 gör sig passande i sin sanna bemärkelse. Men företaget vinner inte bara pris för sin tillväxt. Tidigare i år fick de utmärkelsen “Powered by the People” som baseras på top 10 företag med nöjdaste medarbetare. Det goda resultatet i medarbetarundersökningen är särskilt anmärkningsvärt just eftersom Exsitec vuxit starkt de senaste åren.

Nu är Exsitec även nominerade för bästa företagsblogg 2018. Bloggande har för företag blivit en allt viktigare bit för att visa sin erfarenhet och expertis samt engagera kunder och medarbetare. Idag finns det många som bloggar och det gäller därför att sticka ut inom sitt expertområde. Exsitec har bloggat länge och släppte i våras en ny plattform för artiklar och blogginlägg på sin nya hemsida.

– Det känns fantastiskt att bli nominerad när vi lägger ner så mycket arbete på vår digitala närvaro. Det tar tid och energi att skapa värdefullt och relevant innehåll för våra besökare, säger Hanna Löfving, marknadschef på Exsitec.

Bloggen har blivit nominerad för sitt värdeskapande innehåll men även för hur plattformen är uppdaterad och designad. Inläggen är välsorterade efter innehåll och det finns inlägg med kunskapsnivåer för alla intresserade. Överskådligheten är något som får bloggen att sticka ut enligt nomineringen.

Källa: www.exsitec.se