Ewa Sjögren – ny medarbetare på  Affärsstaden

Ewa Sjögren – ny medarbetare på Affärsstaden

Ewa bor i Motala och har en lång erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Hon har bland annat arbetat som informationssekreterare, haft konsultuppdrag inom marknadsföring och kommunikation och arbetat som marknadsansvarig på Hemnet. Ewa beskriver sig själv som social och mån om kundrelationer, något du som kund kommer att märka.
– Jag är mångsidig och noggrann och tycker att det är viktigt att lyssna av vad som händer på marknaden att och hålla vad man lovat, säger Ewa.

När Ewa är ledig umgås hon gärna med familj och vänner.
– Jag gillar att röra på mig, uppskattar friluftsliv och tycker om att jobba praktiskt med diverse hemmaprojekt. Jag sjunger i kör, målar och jag har en fadderpojke i Kenya som heter James, avslutar Ewa.
Även om Ewas huvudsakliga uppgift på Affärsstaden är inom B2B-försäljning kommer du som läsare säkert också få se texter signerade Ewa Sjögren i Affärsstaden.
– Jag har ett stort intresse av affärsverksamhet och entreprenörskap och tycker att Affärsstaden har ett starkt koncept i en expansiv region och jag ser verkligen fram emot att få träffa dig som är kund och läsare av Affärsstaden. Det ska bli roligt och intressant att fortsätta utveckla Affärsstaden tillsammans med dig och mina kollegor. hälsar Ewa Sjögren.