Dynamic Code tar in kapital
Dynamic Code självtester Dynamic Code tar in kapital, förstärker ledning och styrelse och nyanställer sex personer.

Dynamic Code tar in kapital

Dynamic Code tar in kapital, förstärker ledning och styrelse och nyanställer sex personer.

Carestore.com ger människor möjligheter att vara delaktiga i sin hälsa och vård genom diagnostiska hemtester för olika sjukdomar. Erbjudandet är unikt och består av kvalitativa DNA-tester, egen ackrediterad analysmetodik och eget ackrediterat laboratorium, certifierade provtagningspaket för självprovtagning, värdefulla analyssvar utformade av medicinska specialister och rådgivning med läkare online. Carestore.com kommer att lanseras internationellt och utvecklingen av nya tester och tjänster kommer nu att accelereras.

BackingMinds Invest och Pepins crowdfunding

Investerare är BackingMinds Invest AB, en perfekt partner för en global utveckling inom e-handel och online marketing samt Pepins via sin crowdfounding modell, utmärkt intressant för ett konsumentinriktat bolag som Dynamic Code.

Förstärkt ledning och styrelse

Dynamic Code förstärker också ledning och styrelse samt nyanställer sex medarbetare inom marknadsföring och produktutveckling i Linköping.

Nya styrelseledamöter erfarna inom sjuk- och hälsovård, e-handel och affärsutveckling är:

– Björn Nordenvall, docent och kirurg, utbildad vid Karolinska Institutet, till 2013 partner i private equity-bolaget CapMan med ansvar för investeringar inom Life Science, f d VD på bioteknikbolaget Oxigene samt VD för Sophiahemmet, sedan 2014 styrelseledamot i vårdbolaget Aleris.

– Sara Wimmercranz, började sin e-handelsbana i ledningen på internetpionjären LensWay, var med och grundade Footway, Nordens största online-aktör för skor, samt det nytänkande riskkapitalbolaget BackingMinds, styrelseledamot i mediakoncernen Stampen, börsnoterade Retail and Brands och rankad av DI som en av de mest betydelsefulla tech-investerarna i Sverige.

– Helena Westin, en av eldsjälarna bakom Pridefestivalen i Sverige 1998, marknadschef Svenska spel, marknadsdirektör mobiloperatören 3, i Aftonbladets koncernledning ansvar för affärsutveckling och varumärken, VD reklambyrån Paradiset DDB, styrelseledamot i bl a varumärkes-/designbyrån Identity Works, Cinnober Financial Technology, QX förlag, RFSLs insamlingsstiftelse och Sveriges Television.

Dynamic Codes mål är att bli en ledande aktör internationellt inom E-hälsa, att utveckla och erbjuda ett brett utbud av diagnostiska hälsotest och att göra Carestore.com till en mötesplats för aktiva konsumenter inom hälso- och sjukvård.

Källa: www.dynamiccode.se