You are currently viewing DoSpace öppnar även i Norrköping
DoSpace öppnar även i Norrköping Foto: Crelle Photography

DoSpace öppnar även i Norrköping

DoSpace finns i dag med två etableringar i Linköping – vid Stora Torget och på Mjärdevi. De vänder sig till egenföretagare, frilansare, start-ups och stora företag – alla som vill kunna fokusera fullt på jobbet. Läget i Västgötebacken i Norrköping är valt som mitten av en triangel där hörnen utgörs av Universitetet, Resecentrum och City.

– Gamla Bron är en vacker fastighet med generösa takhöjder och sekelskiftescharm kombinerat med dagens teknik. Det är glädjande att ett bolag som DoSpace ser samma värden i läget och huset som vi alltid sett. Det här blir något utöver det vanliga, säger Fredrik Ljung, kommersiell uthyrare på Fastighets AB L E Lundberg.

Cirka 90 medlemmar kan välkomnas till Norrköpingsenheten. Lokalen är social och öppen, men möjlighet finns också att reservera arbetsplatser såväl i ett eget rum som i gemensamt rum med andra medlemmar.

– Vi riktar oss till dem som vill leva ett flexibelt liv och arbeta i inspirerande lokaler tillsammans med ett levande och växande community. Våra medlemmar kör AW, lunchträning och workshops tillsammans. Att etablera DoSpace i Norrköping är en naturlig expansion av vårt erbjudande. Alla vinner och alla trivs, säger Niclas Söör, vd och grundare av DoSpace.

Källa: www.lundbergs.se