De flyttar – och lanserar fritt WiFi i centrala Linköping
consid free wifi zone

De flyttar – och lanserar fritt WiFi i centrala Linköping

De flyttar – och lanserar fritt WiFi i centrala Linköping!

Det snabbväxande IT- och managementbolaget Consid köpte i slutet på 2014 upp forna HOW Solutions och etablerade sig därmed i Linköping. Drygt ett år senare har de vuxit ur sina gamla lokaler på Nygatan och blivit tvungna att flytta till nya lokaler på Ågatan 53 – något som Thommy Wilén, kontorschef för Consid i Linköping och vd för Consid Linköping AB, ser mycket positivt på.

– Det är ett angenämt problem att vi inte längre får plats i våra lokaler i Linköping – det vittnar om den explosiva tillväxtfas vi är mitt i. Vi behöver anställa 100 nya kollegor runtom i landet under året, och Linköping är inget undantag. Därför känns det otroligt roligt att vi nu inviger våra nya lokaler på Ågatan.

Vindsvåning med sann Consid-prägel

Och det är inte vilka lokaler som helst som IT-bolaget lägger beslag på. Vindsvåningen på Ågatan har blåsts ur och totalrenoverats. Med hjälp av inredningsprofilen Elisabeth Lejon i samarbete med Jönköpingsbolaget Gardin Olsson, som sedan många år stått för inredningen på de kontor som Consid öppnat runtom i landet, har lokalerna fått en sann Consid-prägel.

– För oss är det viktigt att sätta vår egen prägel på våra lokaler och vårt kontor i Linköping, som är det tolfte i ordningen, är inget undantag, säger Wilén.

Fritt WiFi till alla Linköpingsbor med Consid Free WiFi Zone

I samband med flytten i Linköping har Consid också beslutat sig för att lansera fritt WiFi till alla Linköpingsbor – något som de sedan tidigare gjort med stor framgång både på Stureplan i Stockholm och Stortorget i Malmö.

– Vi lanserade fritt WiFi på Stureplan i samband med flytten av vårt Stockholmskontor i fjol. Detta har blivit en total succé med mängder av uppkopplade stockholmare varje dag. Nyligen gjorde vi samma sak på Stortorget i Malmö, i samband med flytt till större lokaler i söder, vilket också har tagits emot med stor förtjusning.

Tanken är att vem som helst ska kunna ansluta till ”:) Consid Free Wifi Zone”, som nätverket döpts till. Thommy Wilén tror att detta kommer vara ett positivt inslag i centrala Linköping som kommer tas emot med öppna armar av Linköpingsborna.

– Ska man kunna uppdatera sina sociala medier under utekvällen är god uppkoppling ett måste, menar Wilén med glimten i ögat.

Källa: www.consid.se