Dags för LinTeks arbetsmarknadsdagar

Dags för LinTeks arbetsmarknadsdagar

Dagarna är till för att företag och studenter ska få möjlighet att träffas och berätta om sig själva och vad de kan erbjuda som framtida arbetsgivare/ arbetskraft. Själva mässan äger rum den 10 februari. Men redan från och med den 26 januari finns det en rad aktiviteter att gå på inför mässan. Då finns det chans att få hjälp med att slipa sitt cv, gå på företagsevent eller inspireras av gästföreläsare.
Det är LinTek, Linköpings teknologers studentkår som arrangerar LARM. Organisationen bakom mässan består av en heltidsanställd projektledare som är arvoderad av kåren och 300 studenter som arbetar ideellt med allt från att vara mässvärdar, till marknadsföring och organisation.
Jenny Wikström som är projektledare för LARM2015, berättar att det är 154 utställare i år. Bland dem finns företag, organisationer och fackförbund. Runt 4000 av Tekniska högskolans 7500 studenter räknar de med ska komma.
–  Vi utvecklar mässan vidare för att den ska bli så bra som möjligt. I år hade vi två områden vi fokuserade extra på. Dels att inkludera Norrköping mer, det är viktigt, vi har ju utbildningar där med. Dels genom LARMakuten som handlar om att göra mässdeltagare och studenter till optimala besökare genom att förbereda dem, informera om vad som är viktigt att tänka på och så. Allt för att de ska få ut så mycket av dagen som möjligt.
Foto från LARM2014 taget av LARM:s fotovärdar

Källa: www.liu.se

Close Menu
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com