Consid växer i öst – 100 anställda i regionen
Consid växer i öst - 100 anställda i regionen. Henrik Boström, regionansvarig.

Consid växer i öst – 100 anställda i regionen

Det snabbväxande IT-konsultbolaget Consid spräckte nyligen 600-gränsen gällande antal anställda nationellt. En stor anledning till detta är den snabba och konstanta tillväxt som företaget haft i Östergötland. Region Öst – som innefattar kontoren i Linköping och Norrköping – nådde nyligen 100 anställda, något Henrik Boström, regionansvarig på Consid Öst, är mycket glad över:

– Vi är väldigt nöjda med att vi fortsatt håller en stadig och stigande tillväxttakt och att vi fortsätter vara en arbetsplats där de anställda trivs. Vi har precis passerat 100 anställda och har inga planer på att minska tillväxttakten.

I takt med att företaget växt har man även fått möjlighet att leverera lösningar till såväl branschledande företag som framstående offentliga aktörer. Boström berättar vidare:

– Consid har växt från att vara en liten aktör i regionen, till att vara en framstående aktör med flera stora kunder som bland andra Kriminalvården och Saab. Att vi får chansen att jobba med så pass stora och betydande aktörer är ett bevis på att det vi gör är rätt, vilket återspeglas i vår stadiga tillväxt i Östergötland.

Källa: www.consid.se