Concent fortsätter att växa och etablerar nytt kontor i Linköping
Henrik Gidmark

Concent fortsätter att växa och etablerar nytt kontor i Linköping

Henrik kommer närmast från Jernhusen där han arbetat som affärsutvecklare med ansvar för nybyggnation av allt från stationshus till kontor-, handel- och hotellbyggnader på Jernhusens mark. På Concent kommer Henrik främst att fokusera på att skapa små, smarta hyresrätter i bland annat Västerås, Eskilstuna, Karlstad, Örebro, Norrköping, Nyköping, Jönköping, Växjö och Linköping.

– Vi har under många år verkat i Mellansverige, och nu när vi ökar satsningen på regionstäder känns det väldigt bra att öppna ett kontor i Linköping. Vi kommer nu arbeta kraftfullt för att öka antalet bostadsprojekt inom min region, säger Henrik Gidmark.

Det nya kontoret slår upp portarna den 15 december och är en del i en långsiktig expansionsplan för Concent.

– Antalet bostadsprojekt i regionen ökar konstant och denna rekrytering innebär en rejäl förstärkning och tillför bolaget värdefull erfarenhet och kompetens, säger Runar Söderholm, vd på Concent.

Om Concent AB

Concent är ett nationellt fastighetsutvecklingsbolag som skapar hem och mötesplatser. Med hjärta, samhällsansvar, finansiella resurser utmanar vi de stora bjässarna i branschen. Det handlar om att skapa ett resultat där kvalitet, miljö, ekonomi och människa är i balans. I praktiken betyder det att vi utvecklar hyresrätter med fokus på ungdomar och studenter, bostadsrätters som fler har råd med och platser där människor möts i form av gallerior, skolor, idrottsarenor mm. Det goda samhället bygger vi nämligen tillsammans

Källa: www.concent.se