You are currently viewing Combined Excellence expanderar genom förvärv av digitaliseringsexperten Nethouse
Combined Excellence expanderar genom förvärv av digitaliseringsexperten Nethouse

Combined Excellence expanderar genom förvärv av digitaliseringsexperten Nethouse

Combined Excellence och Nethouse går samman och skapar ett av de större nordiska kunskapsföretagen inom digital transformation.

– Tillsammans med Nethouse blir vi starkare genom att de tillför kvalificerade och efterfrågade tjänster till vårt totala erbjudande. Vi får också en starkare närvaro i viktiga regioner och stärker vår mix av kunder och tjänster. Det allra viktigaste är dock att vi tillför koncernen drygt 130 fantastiska experter inom digitalisering, säger Oskar Godberg, vd Combined Excellence AB.

– Samgåendet gör att vi får extremt bra förutsättningar att uppfylla vår vision – att ha en spets i vårt erbjudande som marknaden pratar om och att vara förstavalet för de som väljer leverantörNethouse kommer att fortsätta i samma regi som idag, och tillsammans med våra övriga bolag får vi nu ännu bättre och större möjligheter att göra fantastiska saker, fortsätter Oskar Godberg.

Joao Stoltz, vd Nethouse AB:
– Jag ser mycket positivt på att vi ansluter till Combined Excellence och därmed får en stabilare och bredare plattform att arbeta från. Deras strategi och sätt att tänka kring leverans av digitalisering är helt rätt och ett riktigt bra sätt att vara relevant för kunder och medarbetare. Det är ett modernt sätt att generera den bästa nyttan för våra kunder och medarbetare och jag ser med tillförsikt fram mot vad vi kan skapa tillsammans.

– Vi har fört en väldigt positiv dialog med Combined Excellence och det känns mycket bra att vi nu gör gemensam sak. Som ny och relativt stor ägare i Combined Excellence-koncernen ser vi stora möjligheter och det ska bli riktigt kul att vara med på en gemensam och ännu större resa framåt! säger Joakim Alkman, ordförande och huvudägare i Nethouse AB.

– Vi önskar Nethouse varmt välkomna till Combined Excellence-koncernen och det känns riktigt bra att få välkomna dem. Vi har båda utvecklats parallellt under drygt 20 år och delar en genuin entreprenöriell kultur där vi har ett fokus på att göra både våra kunder och personal framgångsrika. Jag ser fram emot att fortsätta bygga Combined Excellence tillsammans med Nethouse och våra övriga expertbolag inom digitalisering, säger Niklas Hellberg, ordförande Combined Excellence AB. 

Källa: www.combinedexcellence.com