Byggmax har nyinvigt varuhus i Linköping
Pressbild: Jana Eriksson

Byggmax har nyinvigt varuhus i Linköping

Byggmax har nyinvigt varuhus i Linköping

– Vi har länge letat nytt läge för en av våra två anläggningar i Linköping och nu hittat ett bra Byggmax-läge, där det passerar mycket folk. Det känns riktigt kul att få möjligheten att öppna en helt ny butik i Linköping och ge fler kunder chansen att handla byggmaterial med kvalitet till kanonpriser – snabbt och enkelt, säger Svante Rosengren, regionchef på Byggmax.

Sedan tidigare har Byggmax informerat om öppning av nya butiker i bland annat Östhammar, Söderhamn och Skene under 2017. I Norge öppnar Byggmax butik i Bryne och Skånska Byggvaror etablerar sig med showroombutiker i befintliga Plantagenbutiker i norska Bergen och Stavanger senare i år.

Byggmax säljer bygginriktade varor såsom virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg till både proffs och hemmafixare. Byggmax-konceptet går ut på att erbjuda kunderna produkter med bra kvalitet till ett lågt pris.

Byggmax ingår i Byggmax Group, tillsammans med Skånska Byggvaror och Buildor AB. Koncernen omsatte 5,2 miljarder kronor år 2016 och Byggmax Group är noterat på Nasdaq sedan 2010.

Källa: www.byggmax.se