You are currently viewing Årets Företagare & Årets Unga Företagare Östergötland  2021 är utsedda
Årets Företagare & Årets Unga Företagare Östergötland 2021 är utsedda

Årets Företagare & Årets Unga Företagare Östergötland 2021 är utsedda

Landshövding Carl Fredrik Graf var prisutdelare när  priset som Årets Företagare och Årets Unga Företagare Östergötland skulle delas ut. Priset Årets Företagare gick till David Frykerås, Againity AB i Norrköping. Priset Årets Unga Företagare gick till Adam Zollner och Johan Zollner, Profilservice Nordic, Linköping.

– Våra pristagare är utmärkta förebilder för regionens företagande. Båda pristagarna ligger i framkant och utvecklar sin bransch.  Våra vinnare sätter verkligen Östergötland på kartan, säger Frida Boklund, regionchef Företagarna

– Kreativitet, innovation ett genuint intresse och förmågan att fokusera kännetecknar våra vinnare. Framgångsrika och flitiga företag är en förutsättning för att Sverige och Östergötland ska fortsätta utvecklas, säger landshövding Carl Fredrik Graf. 

Juryns motivering Årets Företagare Östergötland:

Att kombinera teknik, miljö och drivkraft med en stor portion entreprenörskap gör vår vinnare till en riktig hjälte. Vår företagare sätter Östergötland på världskartan genom att bidra till att lösa morgondagens klimatutmaningar. Att nyttja jordens resurser på ett smart vis är grunden i företagets verksamhet. Genom att tillvarata spillvärme, sopor och avloppsvatten kan ny energi bildas. Det ger ett mervärde till oss alla. Dessutom bidrar företagaren till att aktivt förbättra situationen för behövande i de länder de etablerar sig i, jämställdhetsarbetet går som en röd tråd genom hela verksamheten. Så jobbar en sann vinnare av Årets Företagare I Östergötland. 

Juryns motivering Årets Unga Företagare:

Årets Unga Företagare i Östergötland har gjort arbetat sig till en självklar plats på företagarhimlen på orten de är verksamma på men även i Östergötland och Sverige. Det är sant entreprenörskap samt viljan att alltid förbättra allt som går att förbättra som har tagit Årets Unga företagare dit de är idag. 

Genom att alltid ligga i framkant oavsett om det gäller produkter eller tjänster har Årets Unga företagare med sitt idoga och noggranna arbete alltid kundupplevelsen i fokus. Både för att underlätta köpresan och överträffa kundens förväntningar.

Dessa unga entreprenörer har haft företagandet med sig sedan barnsben vilket har skapat två trygga företagare som, oavsett hinder, alltid ser lösningar. Trots att man är störst inom sin bransch i Sverige så är inte målet nått än utan the sky is the limit. Nu siktar Adam och Johan Zollner mot miljarden!”

Vinnarna går nu direkt till den stora nationella finalen i Stockholm.

Källa: www.foretagarna.se