Året småföretagare i Sverige 2015 kommer från Östergötland!
klockkungarna.se

Året småföretagare i Sverige 2015 kommer från Östergötland!

Årets småföretagare är en tävling till för att uppmärksamma mindre företag där inte antalet anställda eller antal miljoner i omsättning är avgörande. För att delta måste företaget ha mindre än 10 anställda samt uppnå några andra enklare krav. Tävlingen utgår från 14 olika städer där man i varje stad korar en vinnare som går vidare till den stora finalen i Stockholm.

Pelle Pettersson, som till vardags är ägare och ansvarig för klockkungarna.se, är en van entreprenör som senaste åren varit delaktig i flera framgångsrika företag. Pelle berättar att klockkungarna.se startade 2011 som ett sidoprojekt men växte väldigt snabbt och det blev inom kort hans huvudfokus. Idag 4 år senare är klockkungarna.se en av nordens största klockbutiker online. Med hjälp av ambitiösa medarbetare och en god arbetsmoral i Mjärdevi Linköping, har vi lyckats expandera snabbt och starkt på en konkurrentutsatt marknad. Entreprenören nöjer sig inte där, utan berättar att de nu siktar på ännu större mål för 2016.

Det är inte första gången entreprenören Pelle Pettersson och klockkungarna.se tar hem ett pris. År 2014 utnämndes de till årets nykomling i Norge, av prisjämförelse-sajten Prisjakt och har efter det blivit nominerade till ”Årets butik inom e-handel” och har ett flertal gånger blivit omnämnda i media för deras framgång.

Framgångsreceptet har för oss alltid varit hårt arbete, att varje dag göra vårt bästa, oavsett om det gäller e-handel, kundservice eller logistik. Att locka fram det bästa ur sina medarbetare kan vara det svåraste, men också det viktigaste för att bygga ett utvecklande företag. E-handel handlar om så mycket mer än att driva en webbshop, idag handlar det mer om att bemöta kundens krav och överträffa kundens förväntningar.

Gustaf Oscarson, Mitt Företags-turnéns grundare, kommenterar vinnaren:

Jag lovar, detta är en vinnare vi kommer att få höra mycket av i framtiden. Klockkungarna.se växer redan snabbt. Det är en vinnare vi gillar skarpt!