You are currently viewing Anneli Larsson ny vd på Lärande Partner
Anneli Larsson, ny vd på Lärande Partner

Anneli Larsson ny vd på Lärande Partner

Ny vd på Lärande Partner med fokus på att utveckla samarbeten blir Anneli Larsson, hon kommer närmast från Östgöta Media.

– Jag har ett brinnande intresse för ledarskap, marknadsföring och försäljning och jag drivs av att utveckla såväl medarbetare som verksamhet. Att få möjligheten att skapa kärnfulla lösningar för Lärandes olika målgrupper, framförallt barn och ungdomar, är en otroligt stimulerande tanke. Det ska bli spännande att få bidra till Lärandes tillväxtresa, säger Anneli Larsson.

Lärandegruppen har en gemensam mission; att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Detta görs med en tydlig koppling till verkligheten genom samarbeten med näringsliv och bransch. Lärande ger barn och ungdomar möjligheten att utveckla de kunskaper och kompetenser som näringslivet behöver, dessutom etableras företagskontakter redan under skoltiden. Inom detta är Lärande stilbildande för svensk skola idag.

– Vi står i ett skede där vi blickar in i framtiden och vill öka möjligheterna ytterligare för fler att gå på våra skolor och ta del av våra framtidsorienterade utbildningar säger Ulrika Unell som är koncernchef på Lärandegruppen i Sverige AB. Anneli tillför exakt det som vi behöver för att etablera kontakt och bredda möjligheterna tillsammans med näringslivet ytterligare. Hon tillför entusiasm, nätverk och seniort ledarskap. Det ska bli mycket roligt att utveckla verksamheten tillsammans med Anneli, avslutar Ulrika.

Källa: www.larande.se