Affärsstaden gratulerar Vinnarna på Näringslivsgalan
Näringslivsgala linköping

Affärsstaden gratulerar Vinnarna på Näringslivsgalan

Årets samhällsutvecklare, presenterad av Riksbyggen.

Motivering: Johanna Palmér, Östsvenska Handelskammaren. Med outtröttligt engagemang bidrar Johanna och hennes stab till Linköpings näringsliv. De har skapat en mötesarena för att sätta fullt fokus på vår region.

Årets ledare, presenterad av Mediehuset Corren.

Motivering: Marie Ekström Trägårdh, Sectra Imaging IT Solutions. Med stor empatisk förmåga och förmåga att leda genom att vara en förebild har Sectra visat sig nå både ekonomiska resultat som engagerad personal.

Årets tillväxtföretag, presenterad av E Y

Motivering: Sky Hotel Apartments, Mia Langborg Ziherl och Per Thulin. Sky Hotel Apartments har på kort tid etablerat en stabil verksamhet med både unika hotellägenheter och mötes- och konferenslokaler med Linköpings bästa utsikt.

Årets gröna företag, presenterad av Handelsbanken.

Motivering: Löt Gårdsmejeri, Björn Kvist och Erik Garberg. Hög kvalitet och nydanande produktutveckling har skapat efterfrågade produkter som levereras till flera av Sveriges främsta restauranger.

Årets mest engagerade företag, presenterad av Länsförsäkringar Östgöta

Motivering: Botrygg, Adam Cocozza. Botrygg sätter Linköping på kartan. Med stort engagemang för samhälle och byggande får de staden att växa.

Årets visionär, presenterad av Stångåstaden.

Motivering: Linköpings universitet, Helen Dannetun. Universitetets nära samverkan med näringsliv och samhälle sprider kunskap och kompetens globalt och lokalt.

Årets näringslivsdiamant, presenterad av Nulink

Motivering: Dataton, Björn Sandlund. Under mer än 40 år har Björn utvecklat Dataton som en ledande aktör i den audiovisuella industrin. En sann innovatör och entreprenör som sätter personal och socialt ansvarstagande i fokus.