You are currently viewing ​Roger Ekström lämnar Lundbergs
​Roger Ekström lämnar Lundbergs Foto: Ulla-Carin Ekblom

​Roger Ekström lämnar Lundbergs

​Roger Ekström lämnar Lundbergs, flyttar till Linköping

– Roger har varit en mycket engagerad och lojal medarbetare som gjort stor nytta inom såväl de operativa roller som de stabsfunktioner han haft genom åren, säger Fredrik Lundberg, koncernchef Lundbergföretagen och ordförande i Fastighets AB L E Lundberg. Vi tackar Roger för hans insatser och önskar honom lycka till i framtiden.

– Det har varit fantastiska år men det är dags för mig att ta nästa steg, säger Roger Ekström. Tydliga och närvarande ägare i kombination med engagerade medarbetare har gjort jobbet stimulerande och roligt. Nu går flyttlasset till Linköping för en ny karriär och jag får dessutom möjlighet att fördjupa mitt engagemang i Linköping Hockey Club.

LHC har idag meddelat att Roger Ekström föreslås som ny ordförande för klubben.

– Vi fortsätter arbetet med att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer. Roger har i sin nuvarande roll haft ansvar för kommunikation och hållbarhet. Vi avser att inleda rekryteringen av efterträdare omgående och tror att såväl interna som externa lösningar kan vara aktuella. Det viktigaste för oss är nu att säkerställa rätt kompetens i dessa frågor, säger Louise Lindh, vd Fastighets AB L E Lundberg.

Roger Ekström slutar sin tjänst under september 2018 och rekryteringen efter ersättare inleds omedelbart.

Vad Roger Ekström ska syssla med i framtiden är fortfarande en hemlighet, åtminstone ytterligare någon vecka.