You are currently viewing Affärsstaden söker mediesäljare

Affärsstaden söker mediesäljare

För att vi ska kunna möta både efterfrågan och expansionsplaner söker vi nu mediasäljare till Linköpingskontoret och Affärsstaden Media. Bli en del av ett snabbväxande företag med korta beslutsvägar – ansök nu på jobb.hkm.se!

Som mediasäljare/account manager inom HKM Media Group-koncernen där Affärsstaden Media ingår är ditt främsta fokus de titlar och projekt som drivs av Linköpingskontoret, men du har så klart möjlighet att sälja på hela koncernens utbud. Dina två viktigaste verktyg är telefonen och Upsales, vårt CRM-system. Telefonen för att skapa kontakter och boka möten – Upsales för att dokumentera och följa upp, skicka offerter, och bekräfta affärer.

Vi utgår ifrån kontoret som arbetsplats, men är inte främmande för en hybridmodell när det funkar för båda parter. Lönemodellen är grundlön plus resultatbaserad provision. Oavsett kontor arbetar vi mot diskriminering och för ett trevligt arbetsklimat och det gör så klart du också.

Linköping, Affärsstaden Media AB

I Östergötland ger vi ut Marknad Affärsstaden, den ledande affärstidningen i regionen. Under 2022 ska vi även lansera en lokal edition av Nöjesguiden, och söker därför efter en person som förstår och kan hantera båda varumärkena med bravur. Lokalt nätverk, personlig lämplighet, och förståelse för marknaden är två viktiga kvalifikationer för den här tjänsten.

Meriterande
– Erfarenhet av B2B-försäljning i mediebranschen, eller annan likvärdig erfarenhet. Du har i idealfallet sålt både print och digitalt inventory tidigare.
– Du förstår målgrupperna för våra produkter, och för bonuspoäng: du är en del av åtminstone någon av målgrupperna.
– Du har tempo och driv, vill nå resultat och tar ansvar för din prestation.
– Du älskar att göra affärer

Omfattning
Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.

Mer info och ansökan
Gå in på jobb.hkm.se.