You are currently viewing Vattenflaskor med tryck är en uppskattad gåva

Vattenflaskor med tryck är en uppskattad gåva

Står man i färd med att visa medarbetarna sin uppskattning med en gåva så finns det idag en uppsjö olika produkter att välja på. Allt ifrån nyckelringar till mixers och vidare till grillbestick går idag att införskaffa med företagets logotyp på.

Idag finns det många företag som erbjuder profilprodukter. Ett exempel är tsreklam.se från Örebro som har mer än 40 års erfarenhet. Till skillnad från många andra i branschen har de ett eget tryckeri vilket gör att de kan pressa priserna och garantera högre kvalitet. Därför har de många trogna kunder som köper sina profilkläder och vattenflaskor från tsreklam.se.

Vilka fördelar ger profilprodukter med tryck?

Företaget som köper in produkter med tryck kan dra dubbel nytta av detta. Relationen till medarbetaren stärks och samtidigt stärker exempelvis vattenflaskor med tryck företagets varumärke då det exponeras i många sammanhang man aldrig skulle nå annars.

En annan positiv aspekt med profilprodukter är att en fysisk produkt sticker ut i en annars väldigt digitaliserad värld med kortlivade budskap. En vattenflaska med tryck exponerar företagets varumärke mot många människor under en lång tidsperiod. Man bör också väga in att kostnaden är relativt låg i jämförelse med annan marknadsföring.

En viktig aspekt i att stärka ett varumärke är upprepad exponering. Här får USB-minnen och vattenflaskor med tryck chansen att synas för personer flera gånger vilket gör att varumärkeskännedomen ökar.

Vad ska man ge till de anställda?

De som arbetat ett antal år, kanske till och med för olika arbetsgivare, har troligen hunnit uppleva en flera olika produkter. Bland de vanligaste gåvorna som arbetsgivare ger sina medarbetare finns jackor, kepsar, vattenflaskor och tygpåsar.

Ett bra tips är att fundera lite på vilken generell profil dina medarbetare har. Är det IT-tekniker är ett USB-minne alltid användbart. Driver du en restaurang kanske en skärbräda eller ett knivset är mer lämpligt. Kan du inte hitta något specifikt som gäller för alla medarbetare så är jackor och vattenflaskor exempel på sådant som brukar uppskattas av de flesta.