You are currently viewing Snabblån med helgutbetalning

Snabblån med helgutbetalning

Snabblån är välkända för att betalas ut snabbare än andra lån. Just därför kan de vara ett bra val när du behöver pengar så snabbt som möjligt. Men hur ser det om du plötsligt skulle behöva ett lån på juldagen eller en söndagsmorgon? Det finns faktiskt möjlighet att få det också. Nedan berättar vi hur.

Vad är snabblån med helgutbetalning?

Sedan ett par år tillbaka finns det långivare som erbjuder smslån med direktutbetalning hos https://snabblån.io. Den typen av lån betalas ut rekordsnabbt även under helger, helgdagar och ofta även kvällar.

För övrigt fungerar de som vilket annat smslån som helst. Räntan är hög och lånet ska vara långivaren tillhanda inom max 90 dagar.

För att ansöka kan du använda en jämförelsetjänst där du kan jämföra olika långivare. När du har valt den som känns rätt besöker du deras hemsida och fyller i din låneansökan. Den ska sedan skickas in och du legitimerar dig med BankID.

När du ansöker om smslån med helgutbetalning får du nästan alltid besked på en gång. Efter en godkänd ansökan överförs lånet till dig.

Hur fungerar lån med helgutbetalning?

Det finns flera krav för att ett lån ska kunna betalas ut under helger. Nedan tittar vi på dem:

  • Du ansöker i god tid under långivarens öppettider. Även om långivaren erbjuder lån med helgutbetalning innebär det inte att lånet kan betalas ut dygnet runt. Det är viktigt att ansöka så tidigt som möjligt, så att kundtjänsten hinner granska din ansökan.
  • Kundtjänsten måste vara öppen under helger. Endast långivare som har öppet kan erbjuda helgutbetalning. Därför är det viktigt att kolla upp exakt vika öppettiderna faktiskt är. Har de öppet hela dagen på söndag eller bara ett par timmar på lördag?
  • Du har samma bank som långivaren. För att lånet ska kunna komma in på ditt konto direkt, även under en helg, behöver du ha konto i samma bank som långivaren.

Vem kan få snabblån med helgutbetalning?

Kraven på dig som ansöker om den här typen av lån är ganska låga. Du ska leva upp till nedanstående krav:

  • Du har en svensk folkbokföringsadress.
  • Du har svenskt telefonnummer (mobil).
  • Du har svenskt bankkonto.
  • Du saknar aktiva skulder hos Kronofogden.
  • Du är minst 18 år.

Att tänka på innan du ansöker

 Om du vill hitta ett snabblån med helgutbetalning gäller det att hitta rätt långivare. Det är extra viktigt att läsa igenom lånevillkoren noggrant och kolla upp vilken bank och öppettider långivaren har.

Ett enkelt sätt att hitta rätt långivare är att använda en låneförmedlare. Där kan du filtrera resultatet och söka på just aktörer som erbjuder helgutbetalning. Då kan du snabbt få upp en lista över långivare som överensstämmer med dina önskemål.

Självklart är det också viktigt att tänka dig för innan du lånar. Ett lån ska alltid betalas tillbaka i tid, annars kan det få tråkiga konsekvenser.