Pressreleaser

Stefan Nilsson till Fastighets AB L E Lundbergs styrelse Stefan Nilsson till Fastighets AB L E Lundbergs styrelse - Fastighets AB L E Lundberg har vid en extra bolagsstämma utsett Stefan Nilsson till ny styrelseledamot. Stefan Nilsson är civilekonom och sedan 1980 anställd i Handelsbanken. Där har han haft olika roller, som till exempel VD i SPP, regionbankchef och filialchef för bankens verksamhet i New York. Stefan har dessutom varit ordförande i bland annat Handelsbanken Liv, Stadshypotek AB och Handelsbankens Fastighets AB.
Nya möjligheter för innovativa bolag i LinköpingNya möjligheter för innovativa bolag i Linköping Nya möjligheter för innovativa bolag i Linköping - IP-byrån Bergenstråhle & Partners fortsätter växa och öppnar i augusti dörrarna till sitt nya kontor i Linköping. Bergenstråhle flyttar då in i Mjärdevi Science Park. – Linköping med omnejd har en bra blandning av väletablerade bolag och spännande start-ups, vi ser en enorm potential i regionen, Peter Friedrichsen, VD, Bergenstråhle & Partners.
Dubbelt upp för XLENT i Östergötland Dubbelt upp för XLENT i Östergötland - XLENT Linköping AB firar inte bara ett år utan även en fördubbling av sin verksamhet. Sedan starten har verksamheten dubblerats på flera sätt.
Nettbuss Bus4You etablerar direktlinje till Göteborg Landvetter flygplats Nettbuss Bus4You etablerar direktlinje till Göteborg Landvetter flygplats - Resenärer som ska resa med flyg från Landvetter kommer från och med den 26 juni att kunna ta sig till och från terminalen med Nettbuss Bus4You. Den nya hållplatsen i linjenätet innebär upp till 11 avgångar dagligen som är specifikt anpassade efter populära flygtider. Införandet av den nya hållplatsen är i enlighet med Swedavias utvecklingsplaner för Göteborg Landvetter Airport som ser en stadig ökning av tillströmmande resenärer varje år.
KL Industri blir partnerföretag i Powercircle KL Industri blir partnerföretag i Powercircle - KL Industri är det senaste företaget att gå med i Power Circle, som verkar för att synliggöra elens och elektrifieringens roll i en hållbar samhällsutveckling. KL Industri tillverkar nätstationer för mellanspänningsnätet, med huvudkontor och produktion östgötska Finspång.
Ahlsell storsatsar i LinköpingAhlsell storsatsar i Linköping Ahlsell storsatsar i Linköping - Ahlsell har tecknat avtal om att anlägga en helt nybyggd butik på Tornbyområdet i Linköping. Bygget pågår för fullt och invigning planeras till februari 2018.
Första spadtaget i attraktiva Vasastaden Första spadtaget i attraktiva Vasastaden - På fredag är det dags för ett första spadtag på Banérgatan19 i Linköping. Här byggs nu 23 yteffektiva lägenheter med centralt läge intill Berzeliusskolan. Bostadsutvecklare är Astate Fastighetsutveckling AB – ett nytt företag, men med gedigen erfarenhet av flera av Linköpings mest uppmärksammade projekt.
Kontor-X tecknar globalt avtal med IFS World Operations Kontor-X tecknar globalt avtal med IFS World Operations - Kontor-X kommer i och med avtalet att leverera och supportera en teknisk lösning för informationsskärmar (även kallat Digital Signage) till de länder där IFS finns och verkar.