Pressreleaser

KL Industri blir partnerföretag i Powercircle KL Industri blir partnerföretag i Powercircle - KL Industri är det senaste företaget att gå med i Power Circle, som verkar för att synliggöra elens och elektrifieringens roll i en hållbar samhällsutveckling. KL Industri tillverkar nätstationer för mellanspänningsnätet, med huvudkontor och produktion östgötska Finspång.
Ahlsell storsatsar i LinköpingAhlsell storsatsar i Linköping Ahlsell storsatsar i Linköping - Ahlsell har tecknat avtal om att anlägga en helt nybyggd butik på Tornbyområdet i Linköping. Bygget pågår för fullt och invigning planeras till februari 2018.
Första spadtaget i attraktiva Vasastaden Första spadtaget i attraktiva Vasastaden - På fredag är det dags för ett första spadtag på Banérgatan19 i Linköping. Här byggs nu 23 yteffektiva lägenheter med centralt läge intill Berzeliusskolan. Bostadsutvecklare är Astate Fastighetsutveckling AB – ett nytt företag, men med gedigen erfarenhet av flera av Linköpings mest uppmärksammade projekt.
Kontor-X tecknar globalt avtal med IFS World Operations Kontor-X tecknar globalt avtal med IFS World Operations - Kontor-X kommer i och med avtalet att leverera och supportera en teknisk lösning för informationsskärmar (även kallat Digital Signage) till de länder där IFS finns och verkar.
Webropol beställer Instant Feedback displayer av UCS Industrial IT Webropol beställer Instant Feedback displayer av UCS Industrial IT - Det handlar i ett första skede om 25 st enheter som skall levereras till Webropol till deras tjänst Webropol WOTT.
Exsitec startar koncept med turné för kunskap om floran av verksamhetssystem Exsitec startar koncept med turné för kunskap om floran av verksamhetssystem - Exsitec startar ett koncept som ska ge företag kunskap om de olika affärsstödjande IT-systemen som kan minska administrationen och effektivisera verksamheten. Konceptet består av en återkommande turné av kostnadsfria frukostseminarium på olika aktuella teman i ett flertal städer under året. Först ut i slutet av mars är temat automatiserade flöden och smartare analyser.
Svenskt röstbolag lanserar världsunikt imitatörsarkiv foto: Mathias Enberg Svenskt röstbolag lanserar världsunikt imitatörsarkiv - Vill du ha 'Zlatan', 'Morgan Freeman' eller kanske 'Donald Trump' som röst i er telefonväxel eller företagsfilm? Genom Online Voices nya imitatörsarkiv blir det nu möjligt att lyssna på- och boka hundratals olika kändisimitationer.
Servistore öppnar 4000kvm Self storage-anläggning i västra Linköping Servistore öppnar 4000kvm Self storage-anläggning i västra Linköping - Linköpings största förrådsoperatör blir ännu större. I sommar öppnar Servistore sin dittills största anläggning och passerar därmed drömgränsen på 10 000 kvm Self Storage bara i Linköping.