Pressreleaser

Linköping City Airport i samarbete med Lexus Linköping - Linköping City Airport i samarbete med Lexus Linköping
One IT Partner AB förvärvar Datapartner Stransky AB One IT Partner AB förvärvar Datapartner Stransky AB - One IT Partner AB har under Januari 2018 förvärvat Datapartner Stransky AB.
EISS Rekrytering & Search startar i Norrköping - I januari startar EISS Rekrytering & Search i Östergötland, ett nytt lokalt företag inom rekrytering med säte i Norrköping. EISS specialiserar sig på rekrytering, search och kandidatattraktion inom segmenten specialister och chefer. Från den första mars flyttar de in i nyrenoverade lokaler i Industrilandskapet.
WSP rekryterar inom stadsutveckling. Mikael Åberg WSP rekryterar inom stadsutveckling - Mikael Åberg har rekryterats som gruppchef i Norrköping med fokus på stadsutvecklingsfrågor. Mikael kommer även verka som programansvarig för Stadsutveckling Östergötland. WSP ser en stor potential för dessa frågor i Östergötland då både Norrköping och Linköping är i en expansiv fas.
ICA STORSATSAR I EKHOLMEN CENTRUM ICA STORSATSAR I EKHOLMEN CENTRUM - Agora har förnyat avtalet med ICA Signalen i Ekholmen Centrum i Linköping. ICA ökar ytan och bygger om till en ännu mer miljövänlig butik. Det nya avtalet är på tio år och innebär en ökad intäkt på cirka två miljoner kronor per år.
Lina Hedenström COO i NTM Lina Hedenström COO i NTM - Lina Hedenström har anställts som COO i NTM. Lina är 44 år och civilekonom med magisterexamen i internationell ekonomi med inriktning mot marknadsföring. Hon är vice vd/COO i TT-Gruppen och har där ett övergripande ansvar för marknad, försäljning, IT och bildbyrån. Tidigare har hon arbetat inom bland annat Canal+ Television.
Från nyanländ till vd för två framgångsrika företag. Senana Cedic Från nyanländ till vd för två framgångsrika företag - Från nyanländ till vd för två framgångsrika företag. Senana och Emir Cedic startade Östgöta Elitstäd AB 2012 och har lyckats så bra att det idag är 130 personer anställda och fler är på väg in. Från den 9 oktober har man anställt Marita Björk som vice vd. Marita kommer närmast från Norrevo Fastigheter i Norrköping AB.
Kinnarps inviger nytt inredningshus - I veckan invigde Kinnarps sina nyrenoverade lokaler på Tornby. – Vi är väldigt nöjda och det har verkligen blivit något extra, säger Hans Petersson, försäljningsansvarig.