Pressreleaser

ICA STORSATSAR I EKHOLMEN CENTRUM ICA STORSATSAR I EKHOLMEN CENTRUM - Agora har förnyat avtalet med ICA Signalen i Ekholmen Centrum i Linköping. ICA ökar ytan och bygger om till en ännu mer miljövänlig butik. Det nya avtalet är på tio år och innebär en ökad intäkt på cirka två miljoner kronor per år.
Lina Hedenström COO i NTM Lina Hedenström COO i NTM - Lina Hedenström har anställts som COO i NTM. Lina är 44 år och civilekonom med magisterexamen i internationell ekonomi med inriktning mot marknadsföring. Hon är vice vd/COO i TT-Gruppen och har där ett övergripande ansvar för marknad, försäljning, IT och bildbyrån. Tidigare har hon arbetat inom bland annat Canal+ Television.
Från nyanländ till vd för två framgångsrika företag. Senana Cedic Från nyanländ till vd för två framgångsrika företag - Från nyanländ till vd för två framgångsrika företag. Senana och Emir Cedic startade Östgöta Elitstäd AB 2012 och har lyckats så bra att det idag är 130 personer anställda och fler är på väg in. Från den 9 oktober har man anställt Marita Björk som vice vd. Marita kommer närmast från Norrevo Fastigheter i Norrköping AB.
Kinnarps inviger nytt inredningshus - I veckan invigde Kinnarps sina nyrenoverade lokaler på Tornby. – Vi är väldigt nöjda och det har verkligen blivit något extra, säger Hans Petersson, försäljningsansvarig.
Stefan Nilsson till Fastighets AB L E Lundbergs styrelse Stefan Nilsson till Fastighets AB L E Lundbergs styrelse - Fastighets AB L E Lundberg har vid en extra bolagsstämma utsett Stefan Nilsson till ny styrelseledamot. Stefan Nilsson är civilekonom och sedan 1980 anställd i Handelsbanken. Där har han haft olika roller, som till exempel VD i SPP, regionbankchef och filialchef för bankens verksamhet i New York. Stefan har dessutom varit ordförande i bland annat Handelsbanken Liv, Stadshypotek AB och Handelsbankens Fastighets AB.
Nya möjligheter för innovativa bolag i LinköpingNya möjligheter för innovativa bolag i Linköping Nya möjligheter för innovativa bolag i Linköping - IP-byrån Bergenstråhle & Partners fortsätter växa och öppnar i augusti dörrarna till sitt nya kontor i Linköping. Bergenstråhle flyttar då in i Mjärdevi Science Park. – Linköping med omnejd har en bra blandning av väletablerade bolag och spännande start-ups, vi ser en enorm potential i regionen, Peter Friedrichsen, VD, Bergenstråhle & Partners.
Dubbelt upp för XLENT i Östergötland Dubbelt upp för XLENT i Östergötland - XLENT Linköping AB firar inte bara ett år utan även en fördubbling av sin verksamhet. Sedan starten har verksamheten dubblerats på flera sätt.
Nettbuss Bus4You etablerar direktlinje till Göteborg Landvetter flygplats Nettbuss Bus4You etablerar direktlinje till Göteborg Landvetter flygplats - Resenärer som ska resa med flyg från Landvetter kommer från och med den 26 juni att kunna ta sig till och från terminalen med Nettbuss Bus4You. Den nya hållplatsen i linjenätet innebär upp till 11 avgångar dagligen som är specifikt anpassade efter populära flygtider. Införandet av den nya hållplatsen är i enlighet med Swedavias utvecklingsplaner för Göteborg Landvetter Airport som ser en stadig ökning av tillströmmande resenärer varje år.