Holms Duo är en enkel, flexibel och prisvärd sopmaskin speciellt framtagen för kompaktlastare och minilastare. Modulsystemet gör det möjligt att komplettera med uppsamlare och vattensystem. Bland tillbehören finns även ett effektivt stänkskydd.

– Modulerna monteras på fem minuter, så det är både snabbt och enkelt att förbereda maskinen för nya uppgifter, berättar Markus Furhoff, marknadschef på Holms Industri AB.

Holms Industri har märkt en ökad användning av minilastare och kompaktlastare. Maskintyperna uppvisar ofta stor bredd i användningen, mycket tack vare deras mångsidighet och smidighet. Samtidigt sparar de både kapital och bränsle jämfört med större maskiner. Det har lett till ett ökat intresse för sopmaskiner i lämplig storlek. Holms Duo möter behov inom både fastighetsskötsel, industri och lantbruk.

Borstvalsen håller automatisk rätt marktryck. Holms Duo är även utrustad med hydraulisk skevning och tömning. Konstruktionen ger smidig åtkomst till förarmiljön även i glidstyrda maskiner med ingång från hyttens front. Tillverkningen sker vid Holms Industri i Motala.

 

Källa: www.holms.com