På fredag öppnar årets stora Bomässa i Norrköping med drygt 100 företag på plats. Mässan är den största hittills i Stadium Arena och fyller två hallar med ett ett stort utbud av produkter och tjänster för hem och trädgård. Bygglovs-killarna Matte Karlsson och Willy Björkman dyker upp på söndag och ska bl.a. utse Norrköpings “Handy-Girl”.

Större än tidigare

Bomässan arrangeras årligen på 15 orter runt om i Sverige. På alla platser har mässan blivit en stark tradition bland både besökare och utställare. Mässan i Norrköping arrangeras för åttonde året. Majoriteten av utställarna är lokala medan andra kommer från övriga Sverige med intressanta produkter och tjänster. Totalt deltar drygt 100 företag inom bygg, boende, trädgård, interiör och mat på mässan.
Projektledare Carl-Johan Bengtsson ser fram emot helgen.
– I år har vi en del nya inslag på mässan med bl.a. tävlingen Handy Girl som kommer locka många besökare på söndag, säger Carl-Johan. Vi har till i år skaffat en ny läcker scen och kan erbjuda runt 15 olika intressanta föredrag under helgen, avslutar han.

Några av helgens höjdpunkter:

  • På söndag kommer Matte Karlsson och Willy Björkman till mässan. De bjuder på praktiska och underhållande snickartips.
  • “Handy Girl”- mässans bästa hemmafixare ska utses. Matte Karlsson och Willy Björkman leder tävlingen där 4 deltagare gör upp om vem som är Norrköpings “Handy Girl”. Söndag kl. 13.00.
  • 15 olika föredrag, bl.a. om solenergi, inredning, Norrköpings nya avfallssystem, bolån och trädgård. Länk till programmet finns nedan.
  • På lördag kl.13.30 får barnen lära sig odla på scenen, med Larssons Plantskola.
  • Bomässans lekland är öppet hela helgen med massor av roliga aktiviteter.
  • Clownen Mike dyker upp på söndag och underhåller både stora och små besökare. Kl. 14.30 blir det dessutom trolleriskola där alla barn får lära sig trolla!

Bomässan arrangeras i Stadium Arena 6-8 mars.
Öppettider: fredag 12-18, lördag och söndag 10-17.

Källa: www.bomassa.se.