goTO Nordics AB är ett företag som är specialiserat på att utveckla trafik till och från regionala flygplatser. Med ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, paketeras, marknadsförs och säljs reseupplevelser till och från regionen, i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar.

Ny aktör, goTO Nordics AB paketerar resor från Norrköping Airport

– Det här är vad Norrköpingsborna och regionen har saknat! Vi har fått ständiga förfrågningar under det här året som vi har haft flyg till och via München där man efterlyst färdiga paket att köpa när man ska ut och resa till Bayern-området. Nu äntligen finns det, säger Bertil Skärblom, Marknadschef på Norrköping Airport.

Utbudet blir bland annat , Citybreaks, Fotbollsresor, Oktoberfest, Skidresor och Julmarknadsresor.

– Vi är mycket glada att vi nu, på vår tredje flygplats i Sverige, och vår fjärde flygplats i Skandinavien, har startat upp verksamheten i Norrköping. Flygplatsen har en stor potential och goTO Nordics kan nu komplettera det goda utbudet av flygresor genom vår paketering av flygresor till och från regionen. Genom vår verksamhet kommer fler européer att upptäcka Norrköping som ett resmål och världen blir enklare att nå för östgötarna, säger Olle Fält, Sverigechef för goTO Nordics AB.

Källa: www.nrkairport.se